BEAUTÉ





Snygg som satan!! Man dör lite smått när man ser honom i filmen.

Min hals är omsluten av en halsbuk. Äckliga bakterier har inavderat min hals. Och 3 olika sorts halstabletter har intagit sin plats på mitt nattuksbord. Flera stycken tekoppar har även staplats på rad runtomkring mig, precis som en mur. Kommer inte ens ihåg att jag satte de där? Det är nog ett tecken på hur trött jag är. Usch.. Ska inte till skolan imorgon. Attans! Jag bokstavligt talat HATAR att missa skoldagar. Menmen, that's life. Hoppas att jag är frisk till på tisdag iallafall. Ska hälsa på min mjuka, sköna och kalla säng som ropar på mig. Bye!

500 days of summer

Ja, hur ska jag definiera den egentligen? Låt mig säga att det är den mest underbara film jag någonsin sett. Man blir så otroligt rörd och sentimental, samtidigt som man fylls av energi. Gud.. Denna är lugnt placerad som nummer ett på min filmlista. Ni måste se den! Jag är övertygad om att ni kommer känna likadant som jag. Ni kommer kanske till och med börja gråta.. Vilket jag gjorde, haha. Skrattade och grät samtidigt. Helt klart det bästa soundtracket också. Filmen hade ju allt.


.


ATJO!

Var ju i stan med Nicole idag. Som sagt. Det var jättskoj men olidligt kallt!! Så just därför sitter jag här med en stor halsduk för att neutraliesera intaget av kyl med värme. HEHE. Fick med mig snygga underkläder, leggings och lösögonfransar. Tog några bilder när jag kom hem..







familjen - det snurrar i min skalle
the pogues - i'll love you until the end
U2 - sunday bloody sunday

IH



Jude Law är attraktiv till tusen. HOHO.

Snart kommer Nicole... Vi ska sedan ta oss till stan' där vi ska shoppa loss!! Woho. Sen vid sju är det bio-dags.

USCH...

Denna dagen har varit jobbig. J-O-B-B-I-G. Varför det då? Jo, för att jag är jätteförkyld.. Kändes nästan som att jag var sjuk och hade feber i skolan. Redan när min väckarklocka ringde 07.30 kände jag mig dålig. Men så envis som jag är gick jag upp ändå för att konfrontera skoldagen. Kändes ganska bra i början.. Men senare på eftermiddagen övervägde jag om jag skulle hem. Men nej, så blev det inte heller. Jag var med hela dagen.

När jag kom hem klunkade jag i mig 3 koppar te (!). Hahah. Måste bli piggare till imorgon. Jag och Nicole har nämligen bokat biljetter till bio. Men det blir säkert bättre! Ska bli så himla kul att få ha en heldag med Nicoleboll, ååh! Du är bäst.








SJUKT VARMT UTE

ÅHHHHHHH. Kan det inte snöa lite mer? Det är rent ut sagt FÖR varmt ute.

Idag har jag bara varit i skolan.. Traskade igenom snödrivorna tillsammans med Nicole. Vi ska gå på stan och besöka bion på lördag, det ska bli najs. Filmen som vi ska se heter "It's compliceted". Den verkar faktiskt vara kulig. Imorgon ska jag ta tåget in till Malmö direkt efter skolan tillsammans med lite folk. Trevligt.



victor i dubai


I'M A LITTLE BIT OF A BORE




SNÖBAJS

Nämen heeeeeeej! Lever ni?! Kan säga att jag är aningen omtöcknad efter att ha cyklat CYKLAT! hem från skolan i detta oväder. FYYY! Fast jag måste säga att jag kände mig lide cool. Kändes som att jag var med i en film och strävade efter ett hopp om överlevnad, kewlt. hm hm hm.. På fredag ska jag åka in till stan' med maja, mich o niklas. jag ska ta en del bilder på maja. Vi ska fotografera i ett parkeringshus fullt med en massa ballonger, fett! Det liksom gå under temat "underground-fest". Heheh. Kan bli väldigt sjukt mega super fina bilder om det blir som jag har tänkt mig. kul att få fotografera någon annan. hehe.. alltid när jag får en idé och vill få med det på bild får jag själv ställa upp på mina bilder, ganska tråkigt. både för mig och för er. roligare med lite variation ju! hihi

meeeeen... ni får några bilder som jag tog på mig SJÄLV trots allt, egotripp..








Bilderna är lite drogade, men whatever.. HA

SVAR

Här får ni svaren på era frågor:

hur gör du din faaasaaansfullt snygga knopp på huvet haha den e ascool! Haha, är inte riktigt säker på vilken du menar. Men om jag tror att det är den som du menar så brukar jag sätta upp håret i en hästsvans och sen turpera jättemycket. Sedan snurrar jag hästsvansen till en boll. Sen sätter jag upp det med en massa hårnålar och sprayar en hel del med hårspray. :D

varör åker du alltid utomlands? ^^ Hm.. Har inget bra svar på det direkt. Men har rest utomlands mycket ända sedan jag varit liten. Mina föräldrar älskar att resa.. så jag antar att det är därför, h3h3

Länge sen mansåg dig. Du har blivit jätte stor. Söits Kram Ja, verkligen. Puss Moníca.

Dina bilder är jättefina! Vilken kamera har du? :) Tack!! Jag har en Nikon D60. SUPERBRA!

vf spelar du inte med killarna längre? undra bara Kände att jag ville spela med tjejer igen.. det var liksom ingen bra lagmoral. Så det var därför.
 
samma som innan isånnafall vad går du på nu? Nu går jag på basket i bjärred/lomma i ett underbart lag! åh

du vet nog inte vem jag är ahaha men hur lång är du? och är ditt efternamn svenskt?? Jag är 173 cm och mitt efternamn är inte svenskt. Det är latin.

Hejsan, jag är bara en liten snokläsare haha här på din blogg.. jag undrar om du inte kan skriva lite om dina närmsta vänner?`Sedan visa något skönhetsknep du är så otroligt vacker Jo, det kan jag göra. :) Kan nog göra ett inlägg om dem, haha. Men det blir isådanafall lite senare när jag har tid och ork. Och skönhetstips? Shit.. Är inte alls bra på sånt. Hm.. Jag tränar regelbundet, äter ca. 10 frukter om dagen och sover minst 8 timmar om dagen. Haha.. Inte så mkt att komma med, men det får duga.


ARGENTINA

Min syster har ju kommit! Hon köpte med sig lite söta saker från Argentina, woho!



söt



en superfin sjal



åh!! tycker att dessa är fruktansvärt fina!!!

KÄNN MIN LYCKA

Min syster har varit i Argentina i ca. 3 månader. Idag kommer hon hem! ÅHHHHHHHHHHHH. Har saknat henne så himla mycket!!!!
 

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN UNDER!!

FRÅGESTUND

Kanske kunde ha en liten frågestund, håhå. Ni kan fråga vad ni vill fram till på måndag! Ställ frågan som kommentar i detta inlägg :) SVEJSS


FÖRBANNADE KNÄ



Åhh! Jag hatar att inte kunna träna utan att mitt knä säger ifrån. Kunde inte alls ge allt idag på träningen, så himla irriterande. Det som också irriterar mig är snön, liksom.. det räcker med snö nu! Denna dagen har varit jättedålig för min del. Ingenting har gått som jag har önskat. Men men.. Får väl hoppas på en bättre dag imorgon! Imorgon slutar jag kl: 16.00. Där rök den dagen. Men fredag måste vara bra! Vi har beep-test, jag kan förmodligen inte springa. FAN. Men på lördag blir det bra för då ska jag till Åsa på tjejmiddag, juhu. Sen på söndag ska jag åka skidor på pappa. Trevligt. Fast kommer inte kunna träna på en hel månad! Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

SVEJ

FÖR ATT DU ÄR DU



Du är annorlunda, Julia. Mycket annorlunda. Du kan se saker och ting i olika perspektiv. Du vet hur man ska hantera en människas känslor och du vet hur man är en mycket bra vän, du vet även hur man är sig själv. Det är därför jag beundrad och inspireras så mycket av dig. Jag kommer ihåg första gången vi sågs, "hon verkar inte vara som alla andra, hon vet vad hon vill", var min första tanke. Det var därför jag tog initiativet att börja prata med dig. Var fast besluten vid att vi skulle skapa ett abstrakt vänskapsband som bara skulle växa sig starkare och starkare för varje dag. Och fyfan vad bra att du finns. Du får mig att tänka om och se livet ur en annan synvinkel. Du får mig att tänka positivt. Jag kan erkänna att du har gjort mig till en bättre människa. Du ger alltid folk en chans, jag har också börjat göra det, och det är din förtjänst. Jag blir liksom så himla glad varje gång vi träffas. Ett gläjderus sprider sig i hela min kropp och jag återfår energi. Bra energi. Energi som kan få mig optimistisk till allt. Jag hoppas att du alltid kommer att finnas där för mig. För en sak kan jag lova. Jag kommer alltid, alltid, alltid att finnas för dig. Oavsett vad.

I LIKE TO MAKE MY SELF BELIEVE

Jag lyssnar på Owl City's låtar om och om igen. De är bra. Så fruktansvärt bra.



Jag har nog sagt det förr. Men min bror har världens vackraste ögon.



Haha. Italien förra året. Skills.



Jag och pappa i Dubai.

H3H3

Bon soir folks!

Har precis kommit hem ifrån ett blåsigt väder. Var nämligen ute och powerwalkade med pappa, skönt! Helgen har varit fullspäckad! Sov hos Agnes med Julius från igår till idag. Sjukt trevligt. Vi lagade mat: köttbullar, krocketter, amerikanska pannkakor och Julius åtråvärda ostsås. Haha.

Vaknade vid 10.00 för att Agnes skulle klippa sig. Så vi åkte in till Malmö vid 12.00, håhå. Sen skulle Agnes hem så jag och Julia gick runt på stan' lite. Sen kom Felicia. Åt lunch med henne, sen var hon tvungen att gå igen för att hon skulle ha dansuppvisning. Najs. Så jag och Julius fortsatte vår promenad. Mysigt!


ANG. HAITI

Tittade nyss på nyheterna och såg förskräckliga bilder som gjorde mig bestört och chockad, minst sagt. Många är nog relativt informerade om vad det är som har hänt i landet Haiti. En jordbävning inträffade så sent som igår i landet. Det horribla är att epicentrum var endast 15 km ifrån det åtråvärda landet. Det är helt sjukt! Över 50 000 har omkommit och nästintill 3 000 000 individer saknar bostad efter naturkatastrofen. Flera invånare ligger begravda under hus som fallit ihop. Det som jag tycker är mest förskräckligt är att det kom hjälp så sent. Visst, det hände mycket abrupt med de borde ändå vara alerta. Visserligen är det påväg hjälp nu. Men det skulle inte alls vara lika många döda om de angrep tidigare. Usch, detta är riktigt hemskt.


Dagen idag har bara rullat på.. Efter skolan cyklade jag med Nicole och pratade ut om allting. Skönt. Nu sitter jag beredd framför photoscape, håhå. Ett nytt redigeringsprogram som jag har installerat på datorn. Åh!!! Juste! Imorgon ska jag träffa Julius. Ska ta tåget in till Lund efter skolan för att träffa henne. Najs. Sen ska vi nog hem till Agnes efter att vi gått runt i Lund. Trevlans!



Kolla så c000l redigering det blev. Freakin' awesome.


mitt 200:e inlägg

heeeeeeeeeeeej! snart ska jag träna. det ska bli najs. lite synd att mitt knä gör ont bara.. men jag får se hur det går.

tänkte visa er lite bilder från sommaren 09, den var riktigt bra! åkte till tyskland,österrike och italien med familjen. det blev extraroligt i italien med tanke på att min systers följde med, vi kom verkligen nära varandra! sen kom vi hem till sveariket i juli.. tanke var att vi skulle komma hem ännu tidigare men jag var tvungen att opereras, så vi fick skjuta upp resan. lite synd.. missade ju trots allt 4 dagar. så vi var bara i italien i 10 dagar, hehe.





österrike








venedig




Vi åkte gondol i Venedig.. Som han posar! Haaaaaaaha



hehehehe



såhär kul hade jag





glad



sverigeeeee


VINTER















Idag powerwalkade jag med mina närmaste på Lomma strand. Det var väldigt fint och mysigt. Kändes riktigt bra efteråt! Ska powerwalka ikväll också. Imorgon är det dags för skola. Det ska bli skönt att komma in i standardrutinerna igen. Fast ändå inte.............................. heh.

OMA

Min farmor är den vackraste kvinnan som finns. "That beauty you only see once."








NIGA HIGA ÄR MIN MAN

HEJ!!

Lyssnar på Jack Johnson och äter nötter, NAAAAAAAAAAAAJS.

Spelade två matchen innan idag mot höganäs och malbas. Vann över Malbas men fick råkade tyvärr ut för en förlust not Höganäs. Helt osannolikt. De är inte ens bra och de spelar riktigt osportsligt. En spelare skallade mig, hah. Domaren blåste inte ens av på det. Men jaja.

När jag kom hem tog jag mig ett varmt bad. Sedan ringde jag Julia, och oj! Vilket projekt vi har framför oss! Ska iallafall till Lund nästa helg och se oss om lite grand. TEEEEE HEEEEEEE.


MOVEMENT







Snart drar jag iväg för att spela match! Känner pepp!

HALLÅJA

Jag sitter och äter godis samtidigt som jag avnjuter oasis-låtar, herregud säger jag bara. VÄRLDENS BÄSTA BAND. Dagen har varit supertrevlig!! Imorgon ska jag spela match mot Höganäs och Malbas, vi ska vinna!



LYCKOKAKA





Hittade en lyckokaka i mammas väska. Frågade om jag fick ta den och oj det fick jag! :D

Det stod: Syndaren vaknar inte upp förrän du lämnar sängen. Huh...

Nu ska jag ta tåget, ses!


SUMMERSKIN





Några bilder som jag tog på Mimoza i somras. Jag tycker att de är VÄLDIGT fina. Hon är söt. VÄLDIGT söt.


RANDOM INSPIRATION

Hittade otroligt fina bilder på Vogue! Snacka om att jag blev hänförd.



















Märkte först inte att det var Kate Moss på de sista bilderna, men uppenbarligen var det det! Awesome. Haha.

TORSDAG

God morgon! (för min del)

Vaknade klockan halv tolv idag - skönt! Kände verkligen att jag behövde sova ut med tanke på att det har varit en sådant intensivt drag i min vardag de senaste dagarna. Igår tränade jag och det kändes jättebra! Har verkligen saknat det. Även idag ska det tränas, kul!

I förrgår sov jag över hos Julius, superkul! Vi gick på stan, kollade på Eva & Adam-boxen och hade chokladansiktsmask, hehe. Fick också med mig ett par ankelboots med kilklack - riktigt nöjd!

Just nu lyssnar jag på musik och tar det mest lugnt. Fuderar på att läsa lite sen. Läser nämligen en jätteintressant bok om Barack Obamas liv. Jaja... Ska dra nu. Seya!


SVEJ



Jag har äntligen införskaffat mig ett par basketskor! Perfekt med tanke på att jag ska spela Lundaspelen idag, är lite nervös. Men det ska bli jättekul, verkligen.

Igår kom jag hem från Dubai. Vilken temperatursskillnad! Där var det ca. 25 grader och här är det ca. - 10 grader. Huuuh. Kan iallafall säga att Dubai är en helt fantastisk emirat som speglar glitter och glamour. Den ligger verkligen före i utvecklingen. Det kändes som att vara i en helt annan okänd värld. Helt surrealistiskt. Jag överdriver inte. Jag hoppas att ni har haft det lika bra som jag. Puss!






RSS 2.0