www.bacione.devote.se

där hittar ni mig framöver!


FRIENDSTER




Otroligt fina miner man ligger inne med...

De senaste dagarna har varit ganska intensiva. Har typ glömt vad jag gjort - busy woman! Hahaha. LOLZ.

Kommer ihåg att jag varit med Mathilda på loppis, tagit bilder, åkt longboard på hamnen, ätit sjukt god glass, sovit alldeles för lite, varit hos min farmor, sett film med mina syskon och lite sånt där...

Imorgon ska jag nog bara ta det lugnt, kanske hälsa på min syster.

Inom kort dyker det upp en bildbomb!

Hejrå

godmorgon på riktigt

Hej alla människor, idag vaknade jag klockan sju och åkte till mathillity med min paps och bror

nu sitter vi här och är lite halvt döda

imorgon ska vi på loppis, hoppas jag hittar nåt fint

hajdo

THA DAY






Allt från H&M förutom strumporna som är lite random...

Min väckarklocka gav ifån sig ett ihärdigt pipande, tittade på klockan: 09.15. "Nu måste jag upp för tusan!". Så rullade av sängen och hamnade på golvet (trodde antagligen att jag hade världens bredaste säng, men nej, så var det inte!). Gick sedan ner för trappan, in i köket, öppnade kylskåpet och tog fram jordgubbsfil och müsli. Åt upp. Öppnade min brors dörr och skrek ut: VAAAAKNAAAAAA! Fick tillbaks: Håll käften, ah gud! Jag ÄR vaken.

Cyklade mot tåget som skulle ta oss till Lund där vi skulle träffa vår käre farfar. Vi pratade o pratade.. Gick in i en affär och handlade ingredienser till pizzan som skulle bakas. Efter det tog vi oss till Mårtenstorget där vi inhandlade färska jordgubbar, SMARRIGT! Sen tog jag tåget till Malmö. (BTW, pizzan var awesome.)

I Malmö träffade jag Alexander.. Och Nicole en snabbis (ah, galet, ajdhdjhda, har så mkt att prata om!!!!!)
Jag och Alex2 pratade och hade det trevligt medan vi förflyttade oss från bänk till bänk. Sen skulle han handla en frapino som såg sjukt äcklig ut (sorry alexander).. JUSTE!!!! Det där konstiga random-inlägget på FB har INTE jag skrivit, jag blev faceraped by A2.

Det har varit en bra dag, hoppas er har varit lika bra.

2HAND GODIS






Idag var jag i Lund med Michelle. Vi gick runt på stan och fikade, Michelle berättade om sina långa summer-memories och jag lyssnade ordentligt med båda öronen. Älskar när ens vänner har saker att berätta, bli liksom exalterad och vill bara veta mer mer meeer! Efter att ha druckit upp våra frapinos begav vi oss till en 2hand butik där jag fann två väldigt fina plagg. En skinnjacka och en söt blus. Vi kunde inte vara där så länge eftersom att Michelle började känna sig hjärntvättad och allmänt hög. Just därför begav vi oss till ett, nu kallat himmelrike, godisställe. Det var galet! Säkert 1000 godissorter. Var tvungen att agera som en tant och omsorgsfullt välja ut de godisar jag ville ha, med tanke på att min plånbok inte tillät mig att plocka flera kg. Det resulterade iallafall godis för 14 kr för mig och godis för 50 kronor hos Michelle. Detta låter lite konstigt men det är mycket svårare att hitta i Lund än i Malmö trots att Lund är mycket mindre. Antar att det beror på att jag nästan aldrig spenderar min lediga tid i studentstaden. Anyway...

Imorgon måste jag vakna klockan halv tio för att sedan pallra mig upp till tåget som ska ta mig till Lund där jag ska träffa min farfar, Ettore. Vi ska prata italienska och sitta i hans mysiga lägenhet. Ska bli oerhört spännande, får se hur det går.. Senare på kvällen ska jag träffa Alexander. Trevligt.

Arrividerci

surfbum


    

    

    


Dagen; Vaknat, ätit frukost, läst, mejlat med Ettore, sett på gamla filmer på mig och min bror, legat död i soffan, ätit kladdkaka, tränat, duschat och nu... här. Otroligt händelserik dag för en halvt döende individ.

Har varit inneboende hos min storasyster i ca. en vecka. Härlig vecka. Vill bo där alltid. Men iallafall, med tanke på att jag var med min syster i en vecka var det väldigt svårt att motstå shopping. Inhandlade sjukt mycket. När det var dags att ge sig av hem till "byn" igen blev det svårare än vad jag hade föreställt mig. Fick åka på brädan ända från ellstorp till centralen med en FET packning på ryggen, ett mirakel att träbiten inte knäcktes rakt av alltså. Men jag klarade det! En aning andfådd och rödlila i ansiktet steg jag på tåget. Juste, glömde tilläga att en asiat-familj ville ta en bild på mig. Det var lite konstigt.. Men äh, klart jag ställde upp!

Imorgon ska jag ta tåget in till Lund med Michelle. Där ska vi fika och ha det allmänt trevligt.


RSS 2.0