OUTFIT



Randig tröja; GT, Byxor;H&M, Skor med kilklack; Bianco footwear, Bag; 2hand och Kappa; Ingen aning


SUNNY DAY











Hoppas att det är fint väder imorgon. Det får gärna vara lika fint som idag, om inte ännu finare. Jag, Julia och Agnes ska mötas i Malmö imorgon, sen tar vi tåget in till Lund och ser vad som händer där. NAJS.

NERD







Randiga strumpor, jeans med högmidja och plommonlila converse. NAJZ

hej mina kära barn

Idag har det varit en passiv dag. Vaknade vid elva, åt frukost, borstade tänderna, gick ut i trädgården och solade. Så bra! Det känns nästan lite orealistiskt att ligga ute och sola efter att ha haft snö i flera månader.. HE. Imorgon börjar jag klockan nio, alltså får jag ta halvnio-tåget. Skönt.



Klippte sidecut igår..


A SENSUAL HARRY POTTER

 

















Dessa bilderna tog jag på Mathilda idag. Så förbannat snygg är hon. Skulle lätt kunna bli modell! HEHEHEHE........Iallafall.. Jag sov hos henne från igår till idag, det var muy trevligt!

NÄMEN HEEEEEEEEJ



Idag var det första dagen på min prao. Det kändes helt okej, förutom att det inte fanns något att göra. Men det var kanske för att det var första dagen, därför blev det mer som en introduktion. Hoppas att jag får mer att göra.
Jag slutade vid tre, så jag tog tåget som gick 20 över. När jag kom hem tränade jag, har aldrig varit så förvirrad på en träning. HÄHÄ.

FÖR FINT





















































Källa: Le Love




ALORÁ


FYND



Sydde den här tröjan, den blev lite sisådär. Dessutom ser den sne ut, men det är för att den hänger snett. (I)
 


Ringen kostade 5 kronor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pOddingar







HAHAHA nicole HAHA söööööööööööööööööööööt






Igår var jag och Nicole i stan i 5 timmar, typ. Det var riktigt trevligt och ball och mysigt och fint och härligt!!!!! :):):):):):):) <--- JOBBIGT ATT GÖRA ALLA. 

Fick med mig två zuperznygga tröjor - kommer sitta fint till sommaren!

Idag ska jag träffa Julius den FÖRSTA, sen ska vi sova hela dagen och strunta i att socialisera oss. Okej, där var jag lite väääl ironisk. H3h3h3h3h3.

På måndag är det prao som gäller och jag är peppad som fan!

Just nu lyssnar jag på OASIS, de är så himla-jätte-super-mega-bra! Fin formulering.

Hejdå mina kära vänner


GRÄDDE

Hittade en fin tröja i "reservgarderoben".. Fick den för flera år sen, men har inte använt den. Hur kunde jag?




STANDING SOLDIER







"Soldat-tröja" hade jag på mig idag. Den kommer från Zara och är c00l.

Just nu lyssnar jag på "Animal" med Miike Snow, attans vad bra! Nästa vecka börjar min prao, som sagt. Det det bli ultra-mega-super kul! Hm.. Imorgon ska jag träna, på torsdag också, och på fredag också. Känns bra.

Ha det bäst alla coola och ocoola typer!

JUHU







Snygg!

..skulle egentligen ha tränat idag, men det blev tyvärr inte av. Synd. Just därför tog jag mig en halvtimmes-joggingrunda istället, skönt! Efter det tränade jag lite styrka och stretchade. Imorgon ska jag förhoppningsvis ha redovisning i SV, ska bli jättekul! Imorgon ska jag nog köpa en vårjacka.. Vill ha en olivgrön trenchcoat. Kan bli riktigt snyggt till min ljusbruna läderväska som jag köpt på 2hand och mina leopardmönstrade solglasögon från Gina Tricot, som visas i inlägget nedan.

Min syster var här från onsdag till söndag. Vi gick på stan' och snackade mest.. Fick även reda på att hon ska med till Kalabrien i sommar, så underbart! Och det bästa är att det är fotbolls-VM under den perioden som vi är där. Och ni alla vet nog hur galna italienarna är när det gäller fotboll? Min pappa är en av dem, haha. Ska iallafall sola, bada, äta tills jag inte kan gå mer och shoppa satan! Där lät jag ytlig, jag vet. Men ni förstår nog inte hur fruktamsvärt mycket jag längtar! Eller jo, det gör ni nog.


HALLÅJA

Snart börjar min prao! Det ska bli rysligt kul... Måste bara se till att skaffa ett jojo-kort innan måndag, då praon börjar. Någon dag efter min prao ska jag träffa Julius också ( du kanske inte vet det julia, men jag har redan planerat det, så så får det bli:):):):) )












de två sista bilderna togs imorse, så fint!!!


ÖSTERRIKE



Utsikt från balkongen..





Random hand








I WOULD RATHER CALL IT A MANIA

















Fotograferade lite innan idag.

Hej alla kära människor! Jag har varit väldigt, väldigt, väldigt passiv. Det beror främst på att jag har varit i Österrike... Men sen har jag varit förbannat stressad, har inte ens hunnit träna. It sucks. Men på måndag är det nya tag som gäller!

RSS 2.0