AJ

Mina fötter dunkar non-stop efter ett 8timmars besök i stan. Hittade en väska och en tubklänning. Ni får se bilder imorgon, kommer även lägga upp bilder på annat som jag har köpt som jag inte visat än. Hittade även ett par jättefina skor från Din sko som jag antagligen ska inhandla någon annan dag. Ska ta ett varmt bad nu, later!

HALLO! WEEN

Happy Halloween! (?)
Jaa..  Halloween är det ju allt. Men ingen halloween-fest?! Det var tänkt att några tjejer i klassen skulle ha en fest, men ack nej, ingen ville varken anordna det eller ta ansvaret. Trist det. Får väl sitta i soffan och slöäta popcorn samtidigt som jag tittar på en gammal skräckfilm, är ganska säker på att det går någon skräckis ikväll.
Idag var jag i Malmö med Katta & Victor. Vi fikade och minglade runt bland alla affärer. Gick bl. a in i en Secondhand-affär, gud gud gud! Ville köpa hela stället. Kände mig nostalgisk när jag såg alla de blommiga klänningarna, haha. Sökte även efter ett par halvhöga skor med platå. Fann ett bar übersnygga på Bianco Footwear. Men 1200 kr var lite väääl mycket. De fyra senaste dagarna har varit riktigt intensiva men effektiva!
Jaja.. Ni får ha det bäst! Se upp för Dracula! Ha-ha-ha.



OMG :o


POURQUOI

Sitter och lyssnar på Håkan Hellström, Erik Hassle, Promoe och Common, vilken blandning. Haha. Just nu har jag inget att göra förutom att vänta och se framemot kickboxningen ikväll. Ska ta tåget som går klockan 5, sedan ska jag möta Katta vid Myrorna. Vi ska promenera ner till gymmet Nautilus tillsammans, sen smäller det!



Foto: Ellie
På bild: Jag


THURSDAY


Vaknade ganska sent...

och såg att det var jättefint väder ute.

Gick ner och åt en ganska onyttig frukost.. Lade också märke till att mamma hade lagt 200 kr på bordet som hon var skyldig mig, bra det.

Ville fortfarande ut i det fina vädret men hade lite plugg som hindrade mig..

Kom tillslut ut och WOW vilket välkomnande. Alla magiska färger bländade mig.

Alla fåglar kvittrade i kör. De flög synkroniserat i cirklar.

Fotade ett träd..

med underbara löv..

iakttog en nyckelpiga som vandrade runt på trädets stam.

Äpple..

färger.

Traskade hemåt. Såg en massa färgglada träd som sträckte sig högt upp mot molnen, likt alperna i Österrike..

När jag kom hem bestämde jag mig för att måla naglarna..

det blev lite sisådär.

Hittade min 7 år gamla ritbok..

lite skills på den..

skills på den med..

men MEST skills på denna.

Virkade vidare på min poncho-halsduk. Försökte bli klar, men lyckades inte.. Garnet tog slut. Hajdo!!


MJ - THIS IS IT

Bon soir folks! Idag gick jag och Amanda på bio. Supertrevligt att träffas! Det var mer än ett år sedan..
Var filmen bra? NJA. Visst är det en fascination att se hur han redan som barn engarade sig i musiken och präglades efter all musik som han växte upp med. Det är nästan på gränsen till surrealistiskt hur bra han var.
Men jag skulle nog inte kalla det här film med tanke på att de bara visade en massa repitioner och lite snuttar från hans kommande konsert som aldrig blev av. En dokumentär skulle man kunna kalla det, håhe. Japp...
Skulle egentligen träna idag men Ilona var sjuk så jag kunde inte ta mig dit. Försökte ta bussen med ack nej, jag hann inte. Ringde Jörgen och frågade om han kunde hämta mig, men ack nej, han kunde inte idag. Men imorgon då jävlar! Ska träna kickboxning med Katta - ser det som en kompensation. Sedan på måndag ska det äntligen börja på riktigt. Ska bli skönt att komma in i de vanliga träningsrutinerna. Jaja.. Nu får ha det bäst!


AUTUMN




HÖSTEN ÄR FIN.


BEDRIFT

ÅH! Ibland kan det bli så himla tråkigt på lov-kvällarna. Alla i min familj förutom Victor jobbar, det blir så dött och nedstämt. Tillslut sprider sig den tråkiga atmosfären upp till mitt rum. Det är DÅ jag inte vet vad man ska göra. Igår hade jag det så himla tråkigt så att jag pluggade. Alltid bra ju, haha. Idag ska jag nog försöka läsa ut min bok och bli klar med min halsduk så att Britt-Marie blir glad, yey!!! Success. Ser verkligen fram emot morgondagens träning, så himla längesen jag tränade sist! Kanske inte såå.. En vecka sedan sist, fast det känns som 2 månader. Haha. Jaja.. Ehm.. Jag tycker faktsikt att någon ska ordna en fest snart (NICOOOLEEEE ;)). Mja..


BIZARRE

SVEJ! Idag har jag gått på stan med Julius, fick med mig en del. En tajt kjol med hög midja, en jacka, en t-shirt och ett superfint linne. Vi hade det jättetrevligt tills en fet skomakare begärde 300 kronor bara för att styla en väska med lite nitar. 300 kr för att sätta på lite nitar i väskan?! Shit. Nätack! Så Julius ska fixa sin väska på egen hand, håhå. Jahapp, vi ses - Bye!

BTW

LIVET LEKER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!






JULIUSEN

TJOOOOO! Vaknade nyss, ska förbereda lite gifts till Julius och så.. Julius!!! Så himla längesen jag träffade den unge grabben, det ska verkligen bli jättekul att ses igen. Nu när det är höstlov får man passa på. Håååååhå.
Igår slutade jag på fotbollen, känns lite tråkigt på sätt och vis. Men kände att jag tröttnade lite på det. Mja..
Imorgon ska jag spela basket och på torsdag ska jag kickboxas - excited!!! Mhmmm mhmmm..... Ska fortsätta med den lilla present-proceduren nu, CIAO!!



Keps som jag köpte i somras när jag var i stan' med Julius. Dåligt köp till max.. Den får en att likna en som jobbar på McDonalds, feetttt. INTE SÅ JÄTTE.

KOM TILL MAMMA



RANDOM

Hallihallå! Jag vaknade precis och blev helt bestört när jag såg att klockan på datorn bara var 10. Klockan var nämligen 11 på min väckarklocka, men sedan slog det mig att det är ju vintertid nu! Kling! Snart ska jag bege mig ner och äta frukost. Lite senare under dagen ska jag äta lunch med min familj, sedan är det Nicole som väntar, juhu! Ska bli jättekul att ses med tanke på att det var flera sekel sen vi sågs sist. Typ...
Nu ska jag ner och äta en massiv frukost!
Ha det bra!




OH FATHER



TI AMO

OUTFIT

Hej broes! Jag har varit i stan med Katta både igår och idag. Köpte en svart stickad tröja från H&M och en svart kjol på secondhand, som jag ska sy upp idag. Ni får se bild senare. Har inte varit så aktiv på bloggen, det beror på att jag har haft mycket i skolan och har helt enkelt inte orkat. Men nu är det looov - så det kommer bli fler inlägg, håhåhå. Bye!



leopardleggings 109 kr från wb's(svar till moa!), stickad tröja från H&M, glasögon utan styrka från italy, halsband från pilgrim, örhängen från GT


GOUT


SVAR

Min leopard leggings kommer från en liten butik vid namnet Wannabes. Det finns en hel del där! Sedan brukar jag även handla kläder på H&M, weekdays ovanvåning, Gina tricot och secondhand. Tack så jättemycket för komplimangen förresten!

Idag har jag åkt till Linköping (Svinköping) med Katta och pappa. Min syster ville bli av med en hel del kläder, såklart man var där då! Fick med mig ganska mycket plagg, så nu ligger det en jättestor klädhög på sängen i väntan på att få komma in i garderoben, palla.. Imorgon kommer jag att lägga in lite bilder på de kläder som jag fick idag. Tänkte nämligen fota ikväll, men det var inte alls bra ljus. Så ni får se kläderna imorgon istället! Håhå.

Seya dudes


JOOOOOOOOOOOOOOOOOOY!

ÄNTLIGEN KLAR MED MIN AVANCERADE PROTOTYP EFTER ATT HA JOBBAT MED DEN 5 TIMMAR I GARAGET! FATTA LYCKAAA YCKAAAA CKAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dagen började verkligen KATASTROF. Sämsta dagen jag varit med om! Ingenting gick som jag ville, kände att jag gjorde alltind motvilligt. Usch, usch! Men nur har det vänt heeeelt, älskar livet!!!!!!!!!!!!!!!!
peace




*drog, drog!* Citerar Mandy. Shit asså, har det på huvudet hela tiden. Drog, drog!!!

SICK

Hejsan alla individer som läser min blogg! Japp, titeln talar för sig själv. Men som tur är känner jag mig mycket bättre, så imorgon är det garanterat att jag ska gå till skolan. Har verkligen inte tid att vara hemma! Har ganska mycket att göra när det gäller min egna uppfinning i NO:n. Måste verkställa en del saker. Framförallt måste jag bli klar med min prototyp - Men det löser sig. Kompenserade det med att jobba med matte, skriva SO och göra ett reklamblad till min uppfinning, så det är inte så jätte krisigt. Just nu lyssnar jag på Jack Johnson. Han är sanslöst bra! Man riktigt känner hur alla muskler i hela kroppen slappnar av, najs! Nu ska jag fortsätta att läsa min bok. Den är riktigt bra! Den heter "En doft av hämnd". Det handlar om en massa invandrargäng från Rosengård. Och flyktingfientligheten - Hur svenskar beter sig mot invandrare och hur invandrare beter sig mot svenskar - intressant! Ni får ha det bra. Seya fellows!






Rus. Sommarrus. Glädjerus.


8A



VI ÄR DÅ ALLT COOLA

KLASSFOTO

Fick tillbaksklassfotot idag! Juhu! Fick även tillbaks mitt FRA-prov - oh yeah! säger jag bara
Är superdupetmegaultra förkyld. Fy! Har ju inte tid att vara sjuk :( Det blir väl att äta halstablett efter halstablett... Imorgon får jag tillbaks ENG-provet också, ååååååååh! Hoppas på det bästa.
 Aja..  Ni får ha det bra!!!

MWA!


KLASSFOTO

Fick tillbaksklassfotot idag! Juhu! Fick även tillbaks mitt FRA-prov - oh yeah! säger jag bara
Är superdupetmegaultra förkyld. Fy! Har ju inte tid att vara sjuk :( Det blir väl att äta halstablett efter halstablett... Imorgon får jag tillbaks ENG-provet också, ååååååååh! Hoppas på det bästa.
 Aja..  Ni får ha det bra!!!

MWA!


LEOPARD

Köpte en hel del idag! Riktigt nöjd! Inhandlade ett parleopardmönstrade leggings. Snyggt till oversize t-shirts. Försökte hitta en t-shirt med ett coolt tryck, men lyckades inte hitta någon idag.
Nu ska jag titta på Playa Del Sol med Katta. Hoho.

Se yaaa


NERD




Ska träffa Mathilda idag! Vi ska gå i affärer och ha det mysigt, håhåhå.
Uppdaterar imorgon - om jag får tid - en massa pluggande imorgon också.
Ha det bra!!!!!

HEADACHE

Hej alla människor där ute!
Fick tillbaks mitt MA-prov idag, gick super! Fick även tillbaks min läsförståelse, det gick också super! Wiieee :D.
På torsdag är det FRA-prov, håhå. Just nu har jag superont i huvudet. Vet inte vad det kan bero på, möjligen det tråkiga vädret? Aja, vintern kommer ju ändå förr eller senare. Som tur är får jag missa början av vintern, då ligger jag nämligen på en strand i Dubai. Åh! Funderar vilt på om jag ska köpa ett kamera-objektiv innan jag åker eller när jag är där. Vill ju inte missa några unika moment! Längtar jättemycket i varje fall!
Fotbollsträningarna på gräs har slutat, buhu... Hatar verkligen grusträningar.
Ska dra nu.
Seya! Puss



Ett foto från Paris som jag tog i våras

PORTRAIT



DIMANCHE TRÉS DUR

Denna söndagen har varit den jobbigaste söndagen på evigheter! Från och med idag har jag börjat hata IKEA.
Där är det alltid fullt med folk.. Har de inget liv eller? Ah, okej, okej - Ska ta det lite lugnt, haha.
Men denna söndagen har varit för kaotisk.
Just nu lyssnar jag på franska låtar, mycket stimulerande om man ska lära sig franska må jag säga, håhå.
Den 20:e december ska vi förmodligen till Dubai, bloggen kommer att fyllas med bilder kan jag lova!
Är verkligen förväntansfull.
Nu ska jag dra mig neråt för att äta en kanelbulle, byeeeee!



Vackraste kvinnan på jorden, eller hon VAR den vackraste kvinnan på jorden.


RSS 2.0