PRICKAR





Köpte dessa idag + ett par andra med ränder. Dock är de lite för små.. Men de funkar ändå.

Har inte alls mkt att skriva. Imorgon ska jag gå till skolan och sen träna basket. Måste även plugga till eng-provet som är på fredag - verkligheten har börjat. Hm... Vädret idag var UNDERBART, hoppas verkligen att det hållet i sig. Au revoir.

KALASBYXA





















NU SKA JAG SOVA

JULIAN JULIUS

.. ÄR JAG MED NU! ååhhhhh, är så glad för hennes skull!










KALABRIEN





Så här ser mina sommarplaner ut än så länge: Den 23:e juni drar jag iväg till Kalabrien, eller närmare bestämt Tropea, som ligger i Kalabrien. Där ska vi stanna i drygt 2 veckor. Underbart. Efter det ska vi åka till Österrike, men innan det blir det en liten weekend-trip i Tyskland, inte så där jätteentusiatisk, med tanke på att vi åker dit varje år. Haha. Men sen kommer det fina. Österrike. Där kan man verkligen slappna av och gå på en massa olika spa, samt. promenera i bergen och åka skidor på glaciärerna. NAJS. Vi kommer alltså sammanlagt spendera 1 månad utanför Sveriges gränser. Sen är det Sverige som väntar. Kommer verkligen ta varje tillfälle i akt till att ha kul! Träffa mina supercoola & älskade kompisar, inta solplatser på Lommabeach, som kommer att bli permanenta. Haha. Spela fotboll på stranden i solnedgången till musik (ÅHHHHH!!!!!!), göra Malmöfestiveln osäker, shoppa satan, äta glass tills jag dör, fotografera, pumpa musik tills högtalarna sprängs och leva livet fullt ut helt enkelt!

HALSBAND







Halsband från Lindex, Pilgrim och Viva La Diva

Just nu sitter jag här med Mozart och lyssnar på Robyn och längtar efter sommaren. Vi har redan lagt upp en plan över vad vi ska göra, teeheee ;);););) Ni ser oss på: bo01, lommabeach och balkanröjet på MF, jiha!


MM-M!







Jon Kortojarena är nog den snyggaste manliga modellen som finns.


Jag lyssnar på låtar av Timbuktu och saknar Malmöfestivalen. Utan den skulle inte sommaren vara komplett. Så himla kul att vara där och kolla på olika artister, olika BRA artister. MF 10 kommer att bli bäst!

NY HEADER, JAO



Blev sådär nöjd. För det första: Bilden blev diffusare som header och för det andra: rutorna blev inte lika stora som i originalbilden, men men, strunt samma. TEEHEEE. Nu ska jag geeka Simpsons all night long, tur att man har boxen, heh. Imorgon ska jag träffa Mimoza A.K.A Mozart, nnnaaaaaaaaajs!

BESTÄLLT





Tänk er detta + slitna, ljusa jeansshorts med hög midja (tröjan ska vara instoppad i shortsen), brunbrända ben och långt vågigt hår. Hur snyggt?!

NYTT



















TEHEEEE!

vår, komsi komsi

sommar, komsi komsi komsi komsi



HAIR


Jag MÅSTE klippa mig snart.




Jag sov över hos Julius från igår till idag. Det var trevligt. Vi gick på bio och såg Farsan, åhhh! Så gullig han är, haha. Sen gick vi i stan, fick med mig en jättefin tröja och ett par snygga solglasögon. NAJS. Kommer kanske upp några bilder på bloggen sen, svej!

TRÖTTER

Vaknade klockan 06.30 idag, för att åka till Vallåsen med pappa. Åkte skidor, frös, fikade, åkte ännu mer, blev lite varmare, åkte ännu mer, sen gav vi oss iväg mot bilen. Det går nog inte att beskriva hur skönt det är att sätta sig i en varm bill utan att ha några skor på sig (tar alltid av mig skorna efter att ha haft pjäxor på mig i flera timmar).
HEHE.. Imorgon ska jag ta tåget in till Malmö för att träffa Julius. Ska bli jättetrevligt!

NU SKA JAG BADA BUBBELBAD! åhhhh





Bilden är tagen i Dubai, åh! Jag saknar värmen.


LIGHTS WILL GUIDE YOU HOME








LITE BILDER FRÅN SOMMAREN



sena sommarkvällar med nicole, underbart



fotade mathilda



och olivia



hängd på västra hamnen med julius



fotograferade snygg-maja



njöt av tillvaron



luffade runt



cyklade med julius







julius och jag hade picknick på lommastrand i april.. vår picknick blåste iväg, hahaha




HAHAHAH, fick kämpa i en kvart typ.. kom aldrig ner



run forrest run!



blommigt


SOLGLASÖGON



Vill kunna använda mina solglasögon!

Imorgon är det skola som vanligt. Efter skolan ska jag träffa Nicole.. Sedan ska vi äta middag på pizzerian. Efter det ska vi förmodligen bara ta det lugnt och kolla film. Härligt!

På lördag ska jag och Mich åka in till stan', yeah! Vi ska dricka vaniljfrapinos i mängder och äta McDonalsmat (MICH ÄLSKAR DET JÄTTEMYCKET!!!!!!!!! jag ska nog inte äta det...tehe) Det ska bli sjukt kul! Vår randomhumor är bäst!

Och på söndag ska jag åka skidor med min pappa, NAJS.

På måndag ska jag in till Malmö för att möta Julius, åh! Så himla längesen. Vi ska som sagt, snacka taktik. Ska förmodligen sova hos henne till på tisdag.

Ganska fullspäckat, men det gillas!

SNÖSTORM ÄR KUL




Jag utmanad ödet ocg ramade Nicole i snöstormen, hahha. Vinglade bara liiiiiite grann. KUL!!!!!!! hejdå

btw, gjorde ma-prov idag, najs

ÅH FY

Det blir ingen träning, trots allt. Det enda sättet att ta sig dit idag är med hjälp av bussen. Och det hinner jag inte. USCH. Ville verkligen träna, jättejättejättegärna. Men jaja.. Jag får väl powerwalka istället.

Det finns en sak som ni måste veta! Och det är att Johnossi är grymma!



Bilden är på coolcoola julius som jag ska träffa på måndag, yeah!!! Vi måste snacka taktik. GO JULIUS GO!

PLURAL







Nämen hej-hej-hej! Jag lyssnar på låtar från 500 days of summer, och yes, jag är fortfarande fast vid filmen. Den är så himla underbar och på något konsitgt sätt... lojal? Hm, en film kan nog inte vara det riktigt, fast jo, denna kan. Snart ska jag iväg och träna basket - älskar det!

Fick tillbaks mitt idrottprov idag också, yeah! Imorgon är det dags för MA-prov, det kommer gå bra, tror jag iallafall.

Ja. Jag har inte såmycket att skriva... Förutom att sportlovet kommer bli NAJS!


PEPP

ÄR DET NÅGON MER ÄN JAG SOM KÄNNER PEPP INFÖR SOMMAR 10? :D








ETT YTTERST ORDINÄRT INLÄGG

HEHE.. Har inte så mkt att skriva. Min inspiaration ligger långt ner just nu. Hm.. Jag har MA-prov på torsdag. Får hoppas att det går bra. Nu ska jag möta Nicole, later!




BILDEN ÄR FIN


hur trivs du i ditt lag?

Fick nyss denna frågan av en anonym läsare.

Och svaret är: Jag älskar det. Är så förbannat glad över att jag började just där. De är sjukt härliga tjejer med riktigt skön humor! Man kan liksom vara sig själv och det är ständigt en avslappnad atmosfär. Vissa i laget skulle jag jättegärna vilja lära känna mer - De verkar liksom ha exakt samma humor som jag (Lite smått retarderad/random humor) Hahaha. GO LOBAS! <3


IF I COULD OPEN UP MY WINDOW







Jag vill kunna gå barfota utan att frysa, men det kommer nog ta en låååång tid innan man kan göra det.

Bilderna är iallafall tagna i somras av Mathilda.

HJÄLPLÖST VACKER




HAHAHA

Jag och Nicole för 3 år sedan; vi hade upptäckt webbkameran. Fascinationen över denna coola manick bara växte och växte.
















Vi upptäckte att man kunde ta bilder ur olika vinklar.. wow...



vi upptäckte även att man kunde zooma in, helt freakin´ awesome!





SMURF

Idag har jag promenerat i stan i ca. 5 timmar, tillsammans med mina syskon. Det var jättemysigt. Vi fikade och gick runt i affärer. Jag fick med mig ett jättefint nagellack, solglasögon och en überfin kavaj!! Åh.













DET SNURRAR I MIN SKALLE






DUBAI

Äh, jag kan väl passa på att lägga upp lite bilder från Dubai också! Ni har nog inte sett så många, om jag inte minns fel...



















Man kan inte se så mkt av det "riktiga" Dubai, dock. Men bilderna är somriga och det är det vi behöver just nu! Juste! SOMMMMAAAR! Att få spendera 2 veckor i ett varmt land känns överkomligt.

PARIS

Idag kommer min syster hem! Det är ett stort +. Jag tänkte visa er lite bilder från Paris, med tanke på att det snart är vår. Det är då alla känslor blommar. Och vilken stad är mer passande för vårkärlek än Paris egentligen? Ta det som en retorisk fråga.









































ARG, ARG, ARG!

För det första: R.I.P mitt Spotifykonto. Det har tagits bort automatiskt av min dator, p.g.a. att datorn ser det som ett virus. Är inte livet orättvist?

För det andra: Jag vill lägga in en massa fina bilder på bloggen som ni kan få ta del av, MEN blogg.se vägrar att ta emot dem. Livet är verkligen orättvist.


NYFIKEN!

VEM LÄSER MIN BLOGG EGENTLIGEN??? ÄR SUPERNYFIKEN :)


VITAL..

känner jag mig efter att ha tränat och druckit smoothie! (Eller smotti som jag skrev när jag var liten.) Träningen idag var riktigt rolig, en av de roligaste träningarna jag varit med om. Snart ska jag hoppa in i duschen, NAJS.

Imorgon är det en lång skoldag som väntar.. Fast den går faktiskt ganska snabbt trots allt.







Bild x 2 på Mathilda. Vilken tycker ni bäst om? Svart-vit eller färg?

SOLPUSS

Nämen kolla!! Solen har dykit upp. Gud vad härligt! Denna dagen har varit bra. Jag har skrattat tills magen sagt ifrån, fått andra att skratta (HEJ MICH!), haft HK med ögonbryns-Bengt och varit hos läkaren, som konstaterade att det inte var något allvarligt med mitt knä. Det var bara växtvärk. SKÖNT! Snart ska jag bege mig till Ilona för att åka till träningen, woho!


CRAZZYYY WOHO

Jag är hemma nu! Lyssnar på Nelly Furtado och känner mig allmänt cool! Snart ska jag borsta tänderna, sen ska jag läsa och sova. NAJS.


Köpte en tröja och leggings.







FÖRSVINN!

Äckliga snö, försvinn! Nu räcker det faktiskt. Herregud.. Hur länge till ska detta elände förtsätta? Jag vill verkligen så innerligt att snön kan försvinna så att jag kan börja jogga. Åhh, jag älskar verkligen det. Att springa med musik i öronen är något av det underbaraste som finns.

Idag fick jag reda på att jag ska hålla en diktamen på torsdagens franskalektion. Min lärare ska nämligen till läkaren så hon gav mig den uppgiften. Undrar verkligen hur det ska gå, håhå. Men det kommer nog att gå fint.
Fick även tillbaks mitt SV-arbete. Najs!

Ikväll ska jag åka till Novalund med pappa och Victor. Jag ska lämna tillbaks e sakerna jag inhandlade i söndags. Sen ska jag även gå lite i affärer och se om jag httar något.

Imorgon ska jag till Doktorn. Hoppas bara att jag hinner till skolan innan proven ska göras. Har nämligen prov i idrott och svenska. Najs men ändå onajs. Mest onajs.


REKORD

Jag kollade nyss min statistik och såg att jag hade 110 besökare! wihooooo

MÅNDAGAR ÄR BRA

Japp! Så sant som det är sagt. De är faktiskt roliga. Man har bl. a slöjd, livskunskap och matte. Det är skoj! Dessutom har jag bröjat sy en tröja med volanger, den kommer faktiskt att bli jättefin! Det känns så iallafall. Fick även tillbaks mitt NO-prov, det gick galant.. Men ett slarvfel som fick mig frustrerad. Men men... Juste! På onsdag ska jag iväg till doktorn med min pappa och kolla knäet, så befriande! ÄNTLIGEN.

Jag har varit väldigt seg med att lägga upp bilder tycker jag, och det tycker säkert ni också. Här kommer några bilder med fint ljus!








SHOPPING-ING-ING

Hallåsan!

Jag kom nyss hem från Entré där jag köpte en hel del saker. Bl. a: Skor, leggings, t-shirt, tjocktröja, långärmad tröja, jeans, topp och halsband. Wiho! MEN.... När jag kom he examinerade jag varje plagg, hahah. OCH kom fram till ATT vissa saker inte var så JÄTTEfina, som jag hade TROTT. SÅ.... JAG får LÄMNA tillbaks dem IMORGON med PAPPA. Wiho! (Jag är väldigt irriterande just nu med tanke på att jag skriver "Wiho!" efter varje mening, typ.)

Menmen... Senare ska jag powerwalka.. Efter det ska jag ta det lugnt och läsa lite i min bok.

Imorgon får jag ÄNTLIGEN börja träna igen. Jag hoppas att det går bättre nu än innan, nu syftar jag på knäet alltså. Jag har verkligen haft jätteont i det innan. Men nu har jag ändå vilat lite så det ska nog inte vara några större problem. Börjar det göra ont igen måste jag åka in till sjukhuset och röntga det. Jappjapp!

Ni får ha det bra! Aufwiedersehn! <---- improvisation av stavningen


ORIGINALITET

















Hon är en av de snyggaste som existerar. Så är det bara.

15

HEHEHEHEHEHEJ

Dagen har börjat extreeeeemt bra! Fick lite presnter, woho. Sen kommer det folk hit, juhuu. Ska ätas pizza i mängder, wohooo. BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

juste.. igår var jag ju i stan med nicole o såg snabba cash, den var ju jättebra! lite lamt slut, men det kommer ju en uppföljare såääh.... seen fick jag med mig ett par fina jeans och en fin tröja. säger bara en sak: H&M herr är guld! imorgon ska jag nog klippa mig och shoppa satan, woho

BIO

Kom precis hem från skolan! Och guuud vad det är fint väder! Perfekt väder för att gå runt på stan, wiho. Imorgon fyller jag år, wohooo..

Skolan idag var ganska bra förutom att det finns ett fåtal idioter i vår klass som kan ta sig någonstans :) men men, that's life..

Ska ringa Nicole nu, ciao!


I DREAM OUT LOUD










Bilderna är tagna i Venedig i somras.


USCH OCH FY, FY OCH USCH

Kom precis hem ifrån skolan. Snacka om "life-challenge". Jag och Nicole fick kämpa för livet, i hopp om att inte blåsa iväg och dö. SNÖSTORM ÄR FULT. FULT, FULT, FULT. Sol är FINT, FINT, FINT. ÅH, jag är nog inte ensam om att invänta sommaren med höga förväntningar, eller?

Efter att ha läst lite pimpade jag till en tröja med nitar, igen. Den blev faktiskt jättefin! Wiho!




Övervägde att gå ut och sola. Men njäe..




PIMPA TILL DET MED NITAR

Hittade 2 svarta tjocktröjor som är ganska basic. Bestämde mig för att pryda de med nitar.


 











LET'S GO WILD

.. Eller inte. Just nu ligger jag nerbäddad i min säng och "avnjuter" en kopp te. Fy.. Efter att ha fått i mig mer än en liter smakar det ganska äckligt. Funderar på att läsa lite i min bok eller skriva vidare på min novell. Ja, novell får det bli! Pa!




RSS 2.0