merry x-mas

vill göra pepparkakor som liknar alla möjliga djur, speciellt renar och ugglor
sitta runt en gran som skimrar i guld tillsammans med släkt och fina vänner
åka skridskor tills skymningen drar sig över staden och färgar isen rosa
skriva om allt som hänt under året i en fin bok samtidigt som jag är iklädd stora sockar
vakna och bemötas av skimrande färger och tänka på hur fint livet är

hur är en perfekt jul enligt er?

3ip42å+iuå+gbmqp3

FANFANFANFANFANFANFNAFNAFNFNFANFANAFNFFANFANFNAFNFNFFANFNAFANFAN
Har gått och blivit sjuk dagen innan julafton, faaaaaaan

garage

några bilder som jag tog på frida i höstas
(den sista är förvrängd med fish-eye)

the beach boys



fint som snus

ibland önskar jag alla mina väggar var iklädda serier som man kan titta på när man inte har något annat för sig, tänk vad fint det hade varit

19:45

Så himla stark film. Svårt att inte bli berörd.

JULKLAPPAR

Väldigt fina örhängen som jag fick av Nicole idag
Fick detta superfina halsband också! Åhh. Nicole fick ett kort på oss två och en stor glasburk med karameller
Igår fick jag dessa prickiga strumpbyxor av Julia, fick ett par söta strumpor som liknade ugglor också. Hon fick en jättefin tygpåse av mig från Eka.
Nicole kom till mig vid 2-tiden alldeles vit av snö! Ganska mysigt med en vit jul trots allt. Vi öppnade våra julklappar, skrattade, sa "tack, nä men hallå.. det är jag som ska säga tack och gud vad fint det var tack tack tack". Sen tittade vi på Håkan-Bråkan och Josef. Så himla söt Håkan är!!!!! Vi dog lite.
Nu sitter jag här och fryser och väntar på att mina föräldrar ska komma hem så att det blir lite mer liv i huset, så himla dött nu. Victor sitter inne på sitt rum och spelar ps3, ööh... Så det slutar alltid med att jag sitter här i min ensamhet. Haha.
Nu ska jag designa om min sida hejdå

PÅ HUVUDET


Julia spelade ut dessa och nu är de fast i mitt huvud.

12:54

God morgon (för min del)
Jag vaknade vid tio och började städa mitt rum direkt! Fyfan... Igår rensade jag bland mina grejor och fyllde hela 5 påsar och det är inte ens helt utrensat än. Men det är långt mycket bättre nu än vad det var innan. Tog in en annat nattduksbord till mitt rum som jag ska måla om till rött. Kommer bli ascoolt till alla mina småprylar som jag har på rummet. Sen ska jag sätta upp två små guldspeglar på den väggen som jag har mina lp-skivor. Ska liksom ta bort två skivor och ersätta dem med speglarna, den ena spegeln ska endast användas som en ram. Vill nämligen pryda den med fotografier, texter och fina grejer från tidningar osv... Snart ska jag packa in Victor julklapp som är riktigt awesome. Ni får se bild sen! Nu väntar jag på att Nicole ska ringa. Ska ge henne min julklapp idag. Imorgon är det julafton (nähä?!) och dagen efter ska jag åka till Thailand och stanna där till skolan börjar. Övernajs! Solen får gärna vila länge över mig, orkar inte Sveriges snökaos.
Måste tillägga att det finns sjukt störda människor på denna planet som bara kan gå och gräva ner sig.
Hejdå

A YOUNG SUMMER'S YOUTH

Saknar allt som har med sommaren att göra.

1,2,3 OCH 4

Dessa bilderna tog jag på Åsa för några månader sen. Jag hade ett bild-projekt som handlade om förändring.
Kan ni gissa vilken förändring det är? Vad är motsatsen?

23:57

Bilder tagna och redigerade av mig.

Från Kalabrien och Österrike förra året.

MAMA'S BACK

Hell yeah I am! Nä men, faktiskt. Kändes aldrig riktigt bra på Devote, mycket krångligare. Dessutom har jag en massa gamla minnen på denna blogg som jag vill ska leva vidare, vill kunna ha alla minnen samlade på en sida så att jag kan gå tillbaka och titta på dem. För om typ 50 år kommer min hjärna vara lite smått "out of order" alltså är det lättare om jag har en blogg! Lättare att komma ihåg, haha.
Igår fick jag fucking jullov som är så fucking underbart! På kvällen tränade jag basket helt ensam med min tränare (var blev alla av?!) men det gav iallafall jättemycket! Då man utvecklas som mest tycker jag, kan liksom fokusera på individuella brister och fixa dem! Efter träningen blev jag körd av min pappa till Julia i Malmö. Där var även Felicia men hon skulle precis gå när jag kom vilket var synd. Sen köpte jag iallafall en extrastor falafel med fetaost och blandad sås, efter det gick jag och Julia till Hemmakväll (mitt andra hem) där jag köpte godis. Sen åt jag så mycket att jag mådde illa och sa "usch, jag ska ALDRIG äta godis igen". Och det har faktiskt gått ganska bra.. Har inte ätit på typ 5 timmar! Hahaha, go alex! Efter Hemmakväll gick vi hem och pratade mest sen gick vi och lade oss trots att det var fullmåne(!) Julia kan inte sova då... Jag somnade ganska direkt. Dagen efter var det jättefint väder så jag och Julia bestämde oss för att ta bilder, och iväg traskade vi till kyrkogården genom alla snödrivor. Bilderna blev bra (inlägget under tror jag).
Nu har jag skrivit så himla mycket men det känns bra. Nu låter jag säkert jättelöjlig men det känns så himla bra att skriva här igen! Precis som i tha old days... Okej, nu måste jag sluta

Hejdå

JA

Foto: Jag och Julia

SNÖIGT

Foto: Julia

JAG DÖR (på riktigt)


RSS 2.0