HOHO

 

Hå!
Idag var det skola som vanligt. Kom hem lite tidigare med
tanke på att vi hade prov sista lektionen. Skönt! Jobbade lite
med matten, franskan och SO:n. Nu är det bara NO:n som
återstår. Hoho. Och jippe, vi har inga prov längre! Det sista
gjordes idag, jajamän! Skulle egentligen ha tränat idag, men
vill inte ta några risker... Har fortfarande lite ont i halsen. Jaja.
Ska dra nu, sveeeeeeeeej


FLÄTA








ÄLSKAR BILDERNA




favorit1




favorit2


Bilderna är tagna i Buenos Aires av min syster, Katta. Totally love them!

Idag har jag inte gjort så mycket. Fotograferat och filmat lite. Kuligt. Allt känns en aning begränsat med tanke på att jag har jätteont i halsen. Men det känns trots allt lite bättre nu än vad det gjorde igår. Igår tittade vi på möbler och åt på Kinarestaurang, mums! Efter det kollade jag på repriser av "I Zlatans fotspår". Najs. Ni får ha det gött. Bye!


VIDEOS, HAHA

det är just så det går när man har tråkigt hemma en lördagkväll




LAMPA

Hoppsan!

Idag fick jag tillbaks min svenska redovisning, gick super! Imorgon är det dags för ENG-prov och oj vad peppad jag är! Det som känns lite mindre pepp är ju att jag börjar få ont i halsen. Fast det försvinner väl snart, hoppas jag... Tänkte visa er lite bilder som Julius tog på mig i september, I think..










MATHILDA















Några bilder som jag tog på Mathilda i somras. Trés belles!

Snart är det dags för träning, åh! Har verkligen längtat efter det. Men nu så!


RANDOM

"Hej god dag, tack god dag"

* Mitt rum är färdigt (nästan)
* Jag har inte kunnat vara inne på internet p.g.a renoveringen
* Fick tillbaks mitt NO-prov idag
* Ska ha ENG-prov på fredag och MU-prov på måndag
* Ska simma med klassen imorgon, skoj!
* Ska träna imorgon (förmodligen)
* Känner mig allmänt trött med tanke på att jag var vaken sedan 3 inatt.













































BAMBI

GO' KVÄLL! Efter skolan hängde Frida med mig hem. Vi fotograferade jättemycket, i början gick det lite segt med tanke på Fridas villrådighet, oh, det rimmade! Men sedan gick det bättre och tillslut gick det skitbra!!











































BLURR BLURR

Är dödstrött. Lyssnar på Never shout never på Spotify, måste antyda att jag H A T A R Spotifyreklam! Idag var det skola som vanligt. Hade MA-prov, kändes skitbra tills jag kom på mig själv. Det slog mig nämligen att jag gjorde ett slarvfel, bajs på det. Fick iallafall tillbaks Franska provet och det gick super. I helgen blir det simning och fest, pepp! Hm.. Vill ju fortfarande fotografera och det ska faktiskt göras snart! Ska fotografera Frida i min klass, bilderna kommer bli superfina om det blir som jag har tänkt mig. Håll utkik! Gjorde om lite bilder, haha.. Säääääz..................





BLÅSTE IVÄG LITE GRAND

WWWWWRRRROOOOHMMHMHM WEREORROEORMHHHMMM

Jag vet att ni gillar min imitation av vinden! Det blåser ideligen! Den kraftfulla vinden äv verkligen ett hinder i vardagen. Ett träd välte rätt över en väg, så det uppkom trafikstockning. Vilket resulterade 30 minuters försening till träningen. Alltså blev det bara träning i 30 minuter. Hm.. Imorgon ska jag ha MA-prov. Taggad till tusen. Jag ska också plugga en hel del. Är så förbannat sugen på att fotografera. Åhåhåh.
Well, ska dra nu. Arrividerci!





Var tog alla löv vägen?

SIMNING, OH YEAH!

Sveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Är så glad! Varför? Jo, för att jag inte fick ont i mitt knä idag när jag simmade. Det betyder att jag kan träna, wiho! Så idag är det basket som gäller. I helgen ska jag även simma 2000 meter bröstsim och 1000 meter ryggsim med pappa. Det betyder att jag har 40 poäng (om man räknar med de tre andra sakerna som jag gjorde på simningen, så som: längddykning, simma fort och livräddning). Wiho!! Trodde verkligen inte att mitt knä skulle klara av det. Men jag hade visst fel. Efter det obligatoriska på simningen spelade några tjejer vattenpolo med några av killarna, riktigt kul! Såklart vann man. Efter badet cyklade vi hem till skolan igen för att ha bild. Har börjat med perspektiv, kul som tusan! Nu sitter jag här lite omtöcknad. Borde kanske göra mig själv en smoothie? Ja, det var en bra idé! Och ååhh, vill så gärna lägga in en massa gamla bilder som jag har tagit. Men nu är det så här att jag sitter vid en annan dator.. Så kan inte lägga in de bilderna som jag är mest nöjd med. Fast här får ni några bilder! Kanske 6 år gamla.. Haha..



RÅTUFFA


TWILIGHT-PRO

Kolla vad min grymma twilight-fanatiker lyckades göra i Photoshop. Amazing!






SKILLNAD?!?!

SCHOOL

Ska snart sticka tillbaks till skolan igen för utvecklingssamtal, hoppas det går bra! Har två prov i veckan, MA och NO. Det kommer säkert att gå galant! Eller hoppas det iallafall. Thihi.


KOMSI KOMSI




VILL HA!!!!!!!!



Hej och hå!
Idag var jag och tittade på tapet till mitt rum. Hittade ingenting.. Men har iallafall bestämt mig för vilken färg. Mitt rum ska så i vitt, mörklila och svart. Hade tänkt mig att jag ska ha läderkuddar, kuddar med nitar, mörklila kuddar, vita kuddar.. Allt ska liksom vara i samma stil. Funderar även på om jag ska ha fondväggen vid sängen. Så blir det nog. Ovanför sängen ska jag rama in en massa vogue-omslag i svarta ramar. Kan nog bli ganska snyggt. Efter att ha yrat runt i Hornbach åkte vi till Ängavallen och åt gåsmiddag. Supergott men sjukt dyrt! 2300 kr för en middag för 4 personer, scheisse. Just nu gör jag ingenting. Förutom att lyssna på "Dancing in the Moonlight". Så härlig! Hm.. Överväger om jag ska börja dra mig mot sängen eller inte... ZZz zz Zzz zZzZ.

SYSTERYSTER

Vet ni?! Min syster är i Buenos Aires och gör sin praktik där. Hon läser till läkare och funderar på att bli kirurg. Just därför praktiserar hon på barnkirurgen i Buenos Aires. Hon trivs jättebra med det mesta, bortsett från att kriminialiteten i storstaden är ganska stor. Hon blev nästan rånad två gånger inom loppet av en minut! Känns orealistiskt för mig som bor i en liten byhåla, haha. Hon ska vara borta i ca. 3 månader. Coolt. Kolla in bilden på henne nedan, sån chikita! (Jag vet att du skrattar för dig själv just nu, Katta.)


RENOVERING

Morning!

Det borras, spikas och målas för fullt i huset! Vi håller nämligen på att "stor-renovera". Imorgon eller på tisdag är det dags för mitt rum, whoppeee! Jag ska välja färg idag, tror att det blir off-white. Sedan ska jag sätta upp inramade fotografier från Paris på en vägg. Det kommer nog bli jättefint! Ska även inhandla några nya möbler, så som: skrivbord, nattduksbord, byrå med 3 lådor och två stolar som ska vara i samma stil. Vill gärna ha något enkelt men det ska ändå ha en fin design. Funderar på om jag ska ha en tapet på en vägg, så att det blir som en fondvägg. Kanske blommigt? Annars tänkte jag ha allt i samma färg och gå lite efter detaljerna i rummet, t. ex kuddarna, sängöverkastet, några fina prydnadssaker? Fantasin bara flödar. Men det brukar nästan aldrig bli som jag har tänkt mig.. Hum.. Jaja, får väl se hur det går! Kommer visa er bilder av rummet sen när det är klart!






Giesel Bündchen for Elle




















APRÉS

bon soir
igår fotade jag ju en hel del avec julius
majoriteten av alla bilder blev drogade, inklusive denna nedan. men wtf, gillar redigeringen skarpt.


MA COPINE

JULIUS SOV JU HÄR, TREVLIGT SOM VANLIGT! JE T'AIME!!!


JAG VAR MORGONPIGG SOM VANLIGT...................... MEN JULIUS SOV VIDARE.....................

JA


HAVE YOUR FRIENDS CLOSE, BUT HAVE YOUR ENEMIES EVEN CLOSER

The title is a true fact. You can't put your trust in someone before ypu know them well. When you don't expect she will leave you and never come back. Your friendship ended faster than you've thought. You get overwhelmed by emotions, emotions that reflect terrible events, things that you diny. Because you were afraid of open your eyes and realize that she treat you like no one. She used you like a terapeut that she could talk to when things go wrong. It wouldn't happen if you recognized the desperation in her eyes. They were screaming: "Please help me, I need someone to cling to." In fact you suspect from the beginning that she was a bizarre person who searched for an accidental friend. And the funny thing is that you became as desperate as he from that that you saw the fearness in her eyes. At the same time she manipulate you. She whispered sentences to you... But now you know that you have to be careful of who you get close to. In fact it was a good lesson. It gave you more experience about the true life. She isn't your friend anymore, indeed. But you know her very closely now. Now you know how to handle things like that, or may I say shit like that? I know everything about it. I've confront so many assholes in my short life. The worst thing is that I've to live with someone that I'm hating. But I'm enforced to live with that human.

KNARK SNARK

hej du
är fruktansvärt utmattad och trött, zzznark
lyssnar på musik i hopp om att få lite energi, men ack nej.. lyssnar man på kent blir det helt tvärtom.
knarkar deras låtar, de är så bra. deras texter förmedlar en hel del viktiga budskap. fint.
svej..     juste! ska ju träffa julleN i helgen, vi kommer kanske att fotografera en hel del, WHO KNOWS?!?!
så, nu vet ni det
svej


jag bygge upp dig bit för bit igen





LE CHEVEUX DE MARIA




Lyckades göra den fina frisyren som Maria lärde mig, håhe! Den är så himla fin! Hade dock lite för mycket hårspray.

Var i skolan som vanligt, faktiskt skönt att få börja med allting igen. Idag ska jag snart på träning, längtar jätteeeeeeeemycket! SEeezzzzZZz


JACK JOHNSON

Knarkar hans låtar.

INKÖP


Väska 2hand. Inte riktigt klar.. Ska pryda den med nitar senare..

Linne från GT.

Klänning från H&M

Tröja från Monki.

Kjol med hög midja från Monki.

Jacka Moncler

Kjol 2hand. Det är tänkt att den ska se ut som på bilden efter att jag har sytt upp den. Håhå.

RSS 2.0