NÄR VÅREN KOMMER KAN JAG HOPPA OVANLIGT HÖGT









JEANS





TEEHEE


palla blogg


VÅREN ÄR HÄR, OCH NEJ, JAG HAR INTE DÖTT

Denna veckan har varit en av de jobbigaste veckorna jag varit med om. Helt ärligt. Har känt mig jättesliten, omtöcknad och helt utmattad. Det har hänt FÖR mycket och jag har sovit alldeles FÖR lite.

Annars har allting rullat på som vanligt. Simmade med klassen idag, inte så jättebra för mitt knä. Har ont i det. Igen.

På lördag ska jag åka till Österrike, är entusiastisk, inombords. Haha. Ska bli riktigt kul att åka skidor, är sjukt sugen! På fredag ska det bli 15 grader både här och i Österrike. HEJA SMHI!

Jag känner mig sjukt random, har nog aldrig varit så här random i ett inlägg förut, shit..................











SIDECUT



Det är sjukt snyggt med sidecut! Överväger om jag ska göra det eller inte. Men tror att jag ska vänta med det, vill ha jämnlångt hår till sommaren och ett bra tag framöver.

Lyssnar på 80-talsmusik och umgås med mina syskon. Victor spelar PS3, Katta sitter vid facebook och jag dricker mangojuice. BAM!

BONJOUR!!!!!!!!

Hej zöötisaaaarrrrrrrr! tieph.............

Just nu lyssnar jag på Snook.. Lite senare ska jag träna basket. NAJZZZ. Sen kommer Katta hem! Wohooooo, ett fett + på det. ´

Imorgon ska vi till min coola farmor.. vi ska äta våfflor, NAJZZZ. Sen ska jag köpa en present till Mimoza. Sen bär det av till henne, ska bli jättekul, NAJZZZ folk som ska va där.

På söndag ska jag spela match, NAJZZZ.






Här får ni en liten bilden........ Snart kommer man kunna använda lätta vårkläder. Det var 11 grader igår!!

M TO THE OZART



Grattis underbaraste Mimoza! <3 Tänk, nu är du 15. Dags att kliva ut i den riktiga världen, hahah. Lol. Hoppas verkligen att du får en jättejättejättebra dag.. Och på lördag smäller det, ohhoo ;)

BASKET ÄR FINT






trois




RUTIG GITARR







Ser väääligt koncentrerad ut, haha

ONSDAG, JAG MENAR TISDAG

Hejhejhej! Idag har jag varit i skolan som vanligt, gick jättemycket gjort. Skönt. Efter skolan bestämde jag mig för att ta en joggingtur. Och nu känner jag mig såååå tillfredsställd. Imorgon ska jag träna, det ska bli jättekul! Tränade inte i måndags med tanke på att jag inte mådde så bra. Hm.. Måste även passa på att skriva grattis till Nicole, hoppas att du får världens bästa dag! :-) Love you.






Kjol: Monki, Body: Indiska, Skor: H&M, Solglasögon: Pappas gamla Raybans.


I LÖRDAGS











Var på tjejmiddag i lördags, det var trevligt. Sen sov jag hos Julius, väldigt skoj! Träffade henne och Sara i stan', de var väldigt entusiastiska och anföll mig nästan, samtidigt som de flämtade och försökte klämma fram namnet.."R-r-r-rr-ober P-pp-pa-t---inson!!" Exakt så lät det. Sen tittade jag och Julia på Melodifestivalen, det var kul, för ovanlighetens skull. Salem Al Fakir var klockren, han borde ha vunnit, lätt.

På söndagen tog jag det bara lugnt och var ute lite grand, åt på restaurang med min familj. Gott.

Min kommande helg ser fullspäckad ut: På lördag ska jag spela match. Sedan bär det av mot Mimoza A.k.a Mozart för tjejkväll, ska bli riktigt kul! Så på fredag måste jag köpa en prestent, hehehe.

En kortfattad uppdatering. Varsågod.

SUNNY DAY

Idag har jag varit i skolan som vanligt... Efter skolan läste jag lite, och nu laddar jag in nya låtar till min mobil. Ska nämligen ut och powerwalka sen, då är det stimulerande att ha musik i öronen. ÅHH! Jag älskar verkligen vädret. Helt utomordentligt UNDERBART.




REMEMBER ME


Robert Pattinson har fått huvudrollen i en ny film: Remember Me. Jag måste se den när den kommer ut på bio!!

Hur kunde jag tycka att han var ful innan? Jag tar tillbaks allt.. ALLT!!!!!!!




HEJ

Idag stannade jag hemma från skolan, mådde inte alls bra inatt/imorse. Just därför avvaktade jag. Nu mår jag dock mycket bättre! Så jag ska till skolan imorgon, skönt. Hatar att missa skoldagar.



Kollade på hela The Simpsons-boxen idag, det tog 7 timmar... VILKET LIV


SNYGGA DU



Jag har en väldigt, väldigt, väldigt snygg kompis. Inget snack om saken.

AMUSANT









Dessa bilderna tog jag för ett ganska bra tag sedan. Testade lite effekter på kameran, och det blev ju ganska coolt efter några korrigeringar!

Dagen idag har varit jättebra, allt har flytit på fint. Snart ska jag träna. NAJS. I Helgen ska jag träffa Nicole, trevligt till tusen. HAJDO

INSPIRATION: 0




DAGENS (INNOVATIVA) OUTFIT





NYTT




SÅ HIMLA UNDERBART

BASKET


GUITAR

Hej kÅmpisar!

Kom nyss hem från skolan. Vi hade eng-prov, kändes bra. Efter det hade vi idrott, där vi hade friidrott. Man skulle tävla i lag, och mitt lag vann! WIHO. Solen skiner och allt är så himla underbart. Vid fyra-tiden ska jag cykla iväg till träningen.

Igår när jag kom hem från träningen och öppnade dörren till mitt rum fick jag syn på en gitarr. Hehe. TREVLIGT! Måste snart börja lära mig.





Detta fotot togs PRECIS efter att jag hade vaknat, helt otroligt underbart väder, åhhh!!!

KLOCKAN ÄR 23:1...

MEN IT DOESN'T MATTERS! Jag har ställt min väckarklockan på 10.00, haha! Ska åka skridskor med alla åttor imorgon, ska bli kuligt. Efter det ska jag cykla till min träning, NAJS. Efter det är det dags för pluggning, har nämligen prov på fredag och en redovisning (eventuellt).

Kommer vara ganska passiv med mitt bloggande. AU REVOIR!

PRATAR I TELEFON MED NICOLE



TEEEEHEE, JÄTTEFINT VÄDER IDAG :D:D:D ÅÅHHH, HOPPAS DET FÖRBLIR SÅ!!!!!!!
VILL KUNNA ANVÄNDA VÅRSKOR, VÅRJACKOR O KJOLAAAAR!
HAHAHAHAHAHAHAHAHA, PRATAR I TELEFON MED NICOLE, HAAHAHAHAHAHA

BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

NÄR HJÄLTARNA DÖR LEVER KUNGARNA KVAR

Lyssnar på Laleh och tar det lugnt. Hon är grym!

Idag var jag i skolan, efter det stack jag till träningen. SKOJ. Nu är jag allmänt trött, ska läsa lite och sen sova. Läser en sjuuukt bra bok, fast den är lite småläskig, eller så är det bara jag som är lättskrämd. Ja, så är det nog, med tanke på att jag drömde mardrömmar efter att ha sett en skräckfilmstrailer. MACHO.

På torsdag ska alla åttor åka skridskor, ballllll!!




RSS 2.0