dagens citat

Julia: Men åååhh... tråååkmåååns....
Jag: Vem?
Julia: Måns

it was so nice to meet you, the pleasure is mine I do like you

Lyssnar på Danger som är sjukt jättebra. Snart borde jag gå och lägga mig. Måste ta igen alla de timmar jag inte sovit.

livet är fint

Igår var jag på sjukhuset och hälsade på den gulligaste individen på jorden. När jag kom hem sprang jag i en timme, hade ingen bestämt runda, sprang bara. Underbart. Efteråt fixade jag mig för att sedan bege mig till Malmö och äta middag med Julia, Klara, Agnes, Rebecka och Malin hemma hos Julia. Senare mot kvällen tog vi bussen till Hyllie och träffade lite annat folk. Jag och Julia skulle gå en promenad men råkade gå vilse och klev därför in i fel hus på fel fest. Började gå mot bussen vid tvåtiden... Kom dock inte iväg förrän vid tre med tanke på att det blev slagsmål på bussen. När jag och Julia kom hem till henne fikade vi, sen kom jag med en idé att vi skulle vänta tills solen gick upp. Vi började dra oss mot Kungsparken men missade tyvärr solen. Låg istället i gräset och pratade om kvällens alla händelser. När klockan var fem gick vi och la oss. Ikväll måste jag packa.

sweet disposition

Jag har i princip umgåtts konstant med denna fina filluren. Hon har sovit över hos mig och jag har sovit hos henne. Igår skulle jag och Julia egentligen åka till Klara och hänga på hennes balkong. Men Klara var lite för upptagen så jag och Julia stannade hemma och kollade på film istället. Idag träffade jag Malin. Vi fikade en ganska lång stund medan det regnade utanför. När solen kom fram gick vi ut. Satt utanför lägenheter och hälsade fint på förbipasserande tanter. Senare tog jag bussen till Videdal istället för Dalvik där jag skulle hoppa av och träffa Klara, Julia och Rebecka. Fail. Men vi lyckades finna varandra ändå. Gick hem till Rebeckas söta hus där vi åt glass med jordgubbar och tittade på "Never let me go", eller ja, det blev inte så mycket tittande med tanke på att vi pratade istället. Det är så det ska va.

bellissima


tu es ma créme de la créme


"OMG, herre jesus, åh, Gud!"

Jag sitter i min säng medan Julia ligger i en säng bredvid mig. Vi pratar om saker som är ganska lustiga från Julias förflutna. Julia, vad höll du på med egentligen? Vi har varit med Alexander Arne Kraft idag. Han bakade kladdkaka åt oss. Väldigt, väldigt, väldigt snällt. Sen tog vi tåget hem till mig. Kollade på en jättebra film som heter "A single man" med många snygga karaktärer. En hel del "OMG", "Herre jesus" och "Åh, Gud!" fick vi ur oss under filmens gång. Jag bad nyss Julia stänga mitt fönster, men hon vågar inte, trots att hon ligger en meter ifrån det. "Tänk om det står en man ute i din trädgård". Herre jesus...

dog days are over

God kväll! Jag ligger i min säng och kommer typ somna när som helst känns det som. Har inte varit hemma på typ fyra dagar. Igår sov jag, Julia, Klara och Rebecka hos Klara efter att ha tagit ett kvällsdopp i västra hamnen och därefter tittat på skräckfilm som var mer rolig än läskig (förlåt Klara, vet att du tyckte den var jätteläskig). Sen var vi sociala och pratade med ballt folk. Idag hämtade jag, Julia och Rebecka ut Klaras engångskamerafoton från Siesta och jag måste säga att de var väldigt charmiga. Sen träffade jag och Julia Tsegay. Satt mest och pratade, muy trevligt! Om drygt en vecka ska jag åka till Oxford. Fett ös.

dagens citat

Jag: Fan... Vi kommer knappt hinna vara på sommarlovet för att jag åker bort.
Julia: Ja, men vi har ändå varit jävligt mycket nu på sistone.
Jag: Men inte så mycket som jag har planerat.

1:00

Sitter hemma hos Klara med Julia och Rebecka. Jag och Julia skulle egentligen ta tåget till Åkarp för att sova hos mig, men tågen går inte. Fucking skånetrafiken! Sämst. Så nu ska vi sova hos Klara som är sjuk. Ojojoj...

we opened the wardrobe, and woop, we came to narnia

'
'
Fotograferade Philippa idag. Efter att blivit bitna av alla möjliga insekter cyklade vi hem. Nu sitter vi här oh äter chokladhjärtan och jordgubbar. Sweet.

dagens citat

Jag: Han är så fucking snygg, kolla bara på honom.
Philippa: Asså... Jag känner en kille som ser ut som honom och han är typ 2 % efterbliven.

bla bla

Igår joggade jag till Hjärup för att hälsa på min farmor. Sen fikade vi lite i hennes trädgård. Efter det drog jag mig hem för att fixa lite med My, Malin, Lovisa, Nelly, Filippa och Nike. Ellie har nämligen fyllt år, så vi skulle fixa en överraskningspicknick åt henne! Efter picknicken drog vi till Albin där vi skulle fira honom. Sen stack jag och Nicole hem till henne. Vaknade upp vid elva. Cyklade sen hem för att städa alla badrum + golvet på ovanvåningen, får 400 kronor så det är nice! Behöver verkligen pengar nu till sommaren. Har nämligen inget jobb, hehe. Snart ska jag ut och springa. Ikväll ska jag till Lomma och chilla med folk. Hejdå.

nytt

Blusen är ett loppisfynd och solglasögonen köpte jag på Glitter för några dagar sedan.

19:09

Ska snart iväg på avslutningsfest, även om jag känner mig jätteförkyld. Typ sjuk. Men äh! Händer ju bara en gång så vill inte missa det. Just nu lyssnar jag på "dancing in the moonlight# med Toploader och inviger sommarlovet. Idag skulle jag egentligen träffat Alexander men så blev det inte. Så umgicks med My, David, Jacob, Martin, Sebastian, Jonathan och Jesper istället. Imorgon ska jag nog träffa Julia och Felicia. Om två typ två veckor åker jag till Oxford. Och juste, om drygt en vecka ska jag springa malmömilen. Får skärpa mig och träna mer. Har nämligen inte alls haft tid att springa. Får börja imorgon.

hejdå

Hejdå plugg, hej sommarlov

farliga


maffiamiddag

Nyss hemkommen från lärarmiddagen. Temat var "maffia". Imorgon får jag sommarlov. Kommer aldrig mer att sätta min fot på skolan jag gått på fem år. Känns lite surrealistiskt.

student

ska på benjamins (julias bror) student, hej

du går med blicken vänd, kan du ha sett mig än?

svart vitt

"stop being such a wanker, oh my god, i feel soooo wasted!"

Jag har spenderat 4 dagar på siesta med underbara människor. Dansat som en dåre till galet bra livemusik, pratat med skumma människor, skrattat så att jag vikt mig dubbelt, sovit i tält som luktat sur mjölk, solat, sjungit tills halsen började dunka och inte duschat. Dock var jag väldigt trött när jag kom hem. Det blev ännu värre då jag skulle på klassresa. Orkade verkligen inte men följde med ändå. När jag väl kom dit var det jättetrevligt, tills jag fick en allergichock och svimmade. Fick åka hem. Sov. Snart ska jag ha spexuppvisning. Hade en tidigare idag och det gick bra. Kommer gå ännu bättre ikväll. Imorgon ska jag umgås med Julia, Klara och Rebecka. Måste köpa skolavslutningsklänning och lämna in engångskameror! Vi hörs.

non ti lascio mai

Klänning: Thailand
Skor: Jeffrey Campbell
Hatt: Tyskland
Avklippta tights: vet inte
Läppstift: Gåva

RSS 2.0