DUBAI, here I come!

Hejsansvejsan!

Har packat för fullt! Ganska skönt att bara packa ner lätta sandaler och vippiga kjolar. Stimulerande till max! Känner på mig att denna resan kommer vara praktfull och full av äventyr! Kameran kommer vara med överallt. Kanske inte så ofta på stranden med tanke på att den kan bli stulen. Men annars är den med all the time. Kommer vara borta i ca. 14 dagar - sköööönt! Sedan börjar skolan den 11 januari. Äh! Strunt i skolan! NU ÄR DET JU LOOOOOOOOV!

Take care




SOCKER











Det ligger snö på marken. Mycket snö. Fint!


Jaha..

kollade in mina kommentarer nyss! Någon anonym ville att jag skulle ha en frågestund. Hm.. Ja. Det kan jag kanske ha snart. Efter Dubai! :-) Det kommer nog inte ställas så många frågor med tanke på att jag inte har så jättemånga läsare. Menmen, vi kör på det iallafall! After Dubaiiiiiiiii.

Annars har jag precis ätit. Tränade innan det. Riktigt skönt! Överväger att börja träna en gång till i veckan. Fast det skulle nog bara vara provisoriskt då. Jag vill mest göra det för att utvecklas och lägga en stabil grund. Sedan kan jag gå ner till två ggr i veckan igen. Prioriterar skolan först. Ganska skönt att få slippa skolan i 3 veckor. Kommer att stänga ute ALLT som har med skolan att göra och bara vila ut! Totally! NAJS.

BTW!

Finns det något mer som ni vill se mer av som skulle kunna göra min blogg roligare?


Kom med förslag!


Puss!


KOM HIT!

Kan nog inte besöka chicy.se mer. Man vill ju köpa allting!








JOBBIG DAG

Denna dagen har varit vääldigt långtråkig. Har varit ganska nedstämd och frånvarandra, usch... orkade verkligen ingenting. Sen när man cyklar hem kommer några g33ks från min klass och kastar snöbollar på en, NAJS. ne, inte så. Fast det är ändå ganska mysigt med snö, trots allt. Ska träna lite senare.. Blir hämtad av Jörgen, wiho. Men måste ändå ta mig till pizzerian först. Hatar att gå i snö, fyy. Menmen, ska ändå bli jätteskönt att få träna och springa av sig lite.



Linne: H&M
Svart tröja under: Indiska
Adidaskofta: Tyskland

HAPPY BOWL

Som sagt bowlade klassen idag. Det var ganska kul, inte för att det gick sp bra för mig, menmen, haha. Efter bowlingen cyklade jag hem från Arlöv när det snöade! Fyyy! Man kunde inte skilja på vad som var svett och vatten i pannan. NAJS.

Just nu lyssnar jag på Jack Johnson, åh! Så bra!!!! Skolavslutningen närmar sig allt mer och mer. Är riktigt excited. Ih! På torsdag ska jag ANTAGLIGEN köpa nya skor med kilklack om mamma går med på det. Hahaha. De är sjukt snygga! Fick idén av Julius, blev helt tagen när jag såg dem. Haha. Japp! Ska gåw nuw tieph... Hejdåwh..



Fanny svingar iväg med bollen, almost. :-)





Bowlingfreaks som tog detta på blodigt allvar, huhu



Sötmandy i skolan



Mich visade sina dolda talanger



Ilona i skolan



Mandy var ändå bowlingskungen



Fanny hade en cool tröja






OUTFIT



För en gångs skull tänkte jag visa er en outfit-bild. Hehe.

Topp: Thailand

Jeansjacka: Hittade den i mammas gömmor idag. Säkert minst 8 år gammal.

whooppeee

Ja, juste! "Whooppee!!!" Lov snart! Fyfan vad skönt!!!!! Är så himla glad och anar lite överskottsenergi, hehe. Men åh vad jag är happy! Har precis pluggat på den sista läxan som vi har för denna terminen och känner att livet leker!

Imorgon ska det bowlas, funderar på att ta med mig kamerna, håhåhåhåhå. Ska bli schvinkul. På onsdag slutar jag i princip efter idrotten vilket betyder att jag kommer vara hemma vid halvtolv. På torsdag slutar jag efter lunch. Ska tillbringa dagen med Nicole. På fredag slutar man OCKSÅ mycket tidigt, får även betygen. Ihhhhhh! NAJS

Just nu redigerar jag bilder och lyssnar på Erik Hassle, han är BÄST! <3<3<3<3<3<3 SVEJ




GANGSTA





Detta var ca. 5 år sedan. Jag och min storasyster åkte till globen och såg Melody Club, Simple Plan och Avril Lavigne. Kommer ihåg att jag tyckte att det var magiskt samtidigt som jag kände mig oslagbar efter det massiva scenariot. Hahaha. Tänk så cool man var.


Imorgon är det skola som vanligt. Men på tisdag! Oj-oj-oj, då ska det bowlas massor med klassen. Kommer bli skojigt med tanke på att det var ett bra tag sedan jag kastade ett bowlingklot. Hohoho. På onsdag ska jag träna och på torsdag ska jag köpa nya skor och en ny tröja. Och på FREDAG är det dags för SKOLAVSLUTNING! O boy vad tiden har gått fort! Det är sanslöst!

SVEJS 

SNÖ

Fotograferade Ilona idag:

















FRE-LÖR







Julius hade en sjukt snygg outfit som vanligt..










En random kille som ville vara med på bild. Ofcourse posade Julius tillsammans med honom i hopp om att han skulle känna sig hedrad. Hahaha.









Sååååååå, det var några bilder! Haha, inte särskilt underhållande men var tvungen att fotografera alla olika föremål med tanke på att jag ville prova en speciell effekt (?) på kameran som Julius visade mig. Fascinerande, haha.

Igår mötte hon mig i Malmö. Vi promenerade i stan' och beskådade det coola Malmöfolket. Sen lagade vi (Eller rättare sagt julias mamma mat. Vi hjälpte mest till.) Gott! Efter det stack vi ner till Hemmakväll och handlade godis och hyrde skräckfilm. Filmen var ju lite annorlunda och en aning osammanhängande, haha. Efter filmen gick vi och lade oss. Dagen efter skulle vi nämligen fotografera vid soluppgången, men ack nej. Det var alldeles för mulet, så solen ville inte sticka fram. Så vi fick sova ut, skönt! På lördagem gick vi i stan' igen. Hittade en del fina kläder på H&M, men köpte inte något. Både jag och Julius blev trötta på att gå runt i affärer så vi gick hem istället och bestämde oss för att kolla på "Rosa the Movie", åh! Inte för att det blev så mycket tittande. Datorn kallade nämligen på oss. Herregud vad nördigt det lät.

Imorgon ska jag träffa Ilona. Vi ska fotografera, kul! Temat är: Sofistikerad & Rockig. Najs.

WOHO

Halloj!

Dagen idag har varit helt okej förutom att jag är superförlyld. Lite svårt att fokusera på saker och ting när nysning efter nysning dyker upp. Alltså ska jag inte träna idag. Vill inte riskera att bli sjuk och missa den sista skolveckan. Annars ser jag verkligen fram emot helgen då jag ska träffa Julius på fredag. Ska sova i Malmö och antagligen fotografera jättemycket. Det blir nog att vi fotograferar på kyrkogården vid soluppgången, najs! Sen på lördag ska vi baka lussebullar, woho! Har verkligen saknat Juliusen mycket. På söndag ska jag eventuellt träffa Ilona om jag kan. Även vi ska fotografera mycket. "Plåtningen" kommer att äga rum på ett tak, coolt. Just nu lyssnar jag på "I want candy", gud så längesedan man hörde den. Haha. Har faktiskt inte så jättemycket att göra.. Pluggade lite SO, NO och franska innan.  Så nu blir det mest att lata sig och hoppas på att förkylningen blir mildare, håhå.

Hajdo



Snygga Julius på bild


matcheN

hejsaN

idag har jag spelat min första match, det gick oväntat bra! fixade faktiskt poäng. skoj!
sen åt jag lussebullar (bybakade), attans så goda! nu lyssnar jag på gorillaz. så.. en liten update! :D
ha en trevlig helg! kram


DISCOLJUS

Go' kväll!

Idag har jag spenderat min kväll ihop med en del i min klass + Ida och lite andra. Ganska kul, faktiskt. Nu sitter jag bara här och tar det lugnt. Måste nog snart gå och lägga mig med tanke på att jag ska stiga upp kl: 09.00. Match ju! Woho! Ohh, måste också tillägga att mitt lag vann allting idag!!! Vi spelade riktigt bra, så vi vann HELA volleybollturneringen, sedan kom det andra lagen från min klass på 2:a och 3:a plats (det var 9 lag). Så det var sjukt bra! Vi är BÄST!












Bilderna är tagna av Julius (erlingsdottir.blogg.se). Måste bara säga att den tjejen inspirerar mig sjukt mycket. Du är så bra!


REDIGERAR

SVEJ, SITTER OCH REDIGERAR LITE BILDER.

Imorgon är det dags för volleybollturnering, woho. Ska bli kul faktiskt. :D hohoho
annars har det inte hänt något speciellt idag.. gick i skolan till kvart i fyra. cyklade sedan hem.. öppnade ytterdörren och oj vilket välkomnande jag fick! en massa nybakade kanelbullar, kunde såklart inte undgå att ta en med tanke på att det luktade så förfärligt gott, håhåhåhåhhååh. OOH, på lördag ska jag spela min första match, hoho. kul kul kul. kommer en massa bilder på bloggen från matchen sen. ska tvinga pappa att fotografera. hohoho

SVEJ




SJUKT BRA



lykke li

spelar hennes låtar gång på gång, tröttnar liksom aldrig.

 
Just nu lyssnar jag på Lykke Li, hah. Ojdå. Fick tillbaks mitt SO-läxförhör idag, gick jättbra. woho. snart ska jag träna, äääääntligen. har inte kunnat träna innan med tanke på att jag var förkyld. men nu sååå.
i skolan har det inte hänt så jättemycket.. påbörjade mitt arbete i svenska som verkar vara riktigt kul. sen är det ju no:n också som jag håller på att jobba med, skoj det också. jaaaaaaaa.... hm... "I'm too proud for love.."
ÄLSKA LYKKE LI!
PEACE

RSS 2.0