RANDOM
















Bilderna är tagna av mig i somras. Denna sommaren kommer att bli ännu finare.

TURQUOISE









God morgon!

Känner mig mycket bättre förvånandsvärt nog. Så ska nog gå till skolan imorgon. Vi ska titta på teater i Lund, det blir som en introduktion av kärlekstemat. Riktigt skönt att alla prov är gjorda och att inga fler läxor behöver göras! Tänk, nästa fredag börjar sommarlovet!!!!!!!! Verkligen välbehövligt. Hoppas bara att det är fint väder den dagen, vill ju kunna använda klänning. Förra året var det verkligen kaos-väder. Men men, ha det gött alla som läser min blÅgg!

HEATH









Tittade nyss på "10 orsaker att hata dig". Guuuuud! ÄLSKAR DEN FILMEN. Om ni inte har sett den MÅSTE ni se den. Heath Ledger spelar en huvudroll och han är sjukt snygg, hehe.

TU ES MA CRÉME DE LA CRÉME














Åtskilliga bilder som jag har tagit för ett bra tag sedan..

Igår spenderade jag kvällen med Mimoza, Åsa och Olivia. Lika ball som alltid, håhå. Vi var mest ute och snackade, när det blev kallt gick vi in på obs. Vi hade HELA obs för oss själva. NAJS, hehe. Nu ligger jag här och är dödsförkyld, kan bero på att vi spelade fotboll i regn igår. MEN ååhh, jag saknar fotbollen otroligt mycket!!!!!!


MOHAMMED


VILL HA ER






COMIC









VIVA ITALIA

Så här ser det ut när min pappa dricker en kopp espresso:




Efter allt det där obligatoriska som måste göras i Sverige ska jag lätt flytta till Italien och bosätta mig där permanent. LÄTT.


HEJ FOLKS

Gårdagen var muy trevlig. Var ute med lite folk och soooooftade. Satt UTE till halv elva. Man frös inte ens lite. ÄLSKA!

Just nu lyssnar jag på musik på Spotify, hehe. Senare bär det av till Lund för karneval! Ska se Salem Al Fakir. NAAAAAJS.


SUMMER IS COMIN'












OH!

Anonym: Hur ska den perfekte killen va om du fick bestämma?

Ohhh, svår fråga. Men ett måste är humor! En kille utan humor funkar inte. Hm... Idealet skulle vara en kille som har stort rufsigt hår och kör longboard. Seeeen ska han kunna spela gitarr också. Men det är bara en DRÖM. Haha. Ögonfärgen ska vara grön, om man får välja. MEN, utseendet blir inte så väsentligt om personligheten är bra. Det är ju trots allt det som har störst betydelse. Japp. Hoppas du blev nöjd med svaret :)


HEY ALL

Idag var det sjukt fint väder! 23 grader varmt och sol. Men det har fått sig en drastisk vändning, det fina vädret har övergått till grått och mulet. Dock är det fortfarande varmt, och det ska jah fira med att gå ut och springa. HOHO.











Tog lite bilder här om dagen, trevlans


RINGAR, SKJORTA O SÅNT NI VET








BLUE MIND



Just nu tuggar jag tuggummi och lyssnar på musik, gott snack!

Ikväll ska jag nog powerwalka, om jag fortfarande känner för det. Och åhhhh!!! Juste! Har fått reda på att Band Of Horses och Shout Out Louds kommer till Malmöfestivalen. Sjukt awesome ju! Denna sommaren kommer bli jävigt bra, jag känner det på mig.

Imorgon ska jag träna, NAJS

ÅT NYSS LIDE CHOKOLAD

Lyssnar på MGMT.. TREVLIGT. Min vecka kommer bli sjukt jättebra!!!!!!! På onsdag kommer Katta, wiho! Sen är jag ledig på torsdag och fredag, hur underbart?! På lördag ska jag på Åsas och Olivias konfirmation, najssss. Men sen upphör glädjen. På måndag ska man cykla till Bulltofta med klassen för att ha orientering. ÅHHH............. kan va kul ibland, men vrf väljer man Bulltofta av alla möjliga alternativ?













Min favoritbild på Julius genom tiderna, hehe


PASSIVITET

Har inte orkat skriva.. HEHEHEHEHE

Kommer nog börja skriva när jag har lust, logiken där ja ja

RSS 2.0