Русские тоньше Шведский


OJ!

Hej på er ni fula fanskap!
Haha, sorreeeyy... Kändes bara bra att skriva så. Sjukt ond är jag. Jag vet.
Min helg har fi ens vad jag skriver?
hajdåaaspffdåpsdas

x


novell

En text jag skrev för lite mer än två år sedan.
”Äntligen. Äntligen en chans att pusta ut och vila ögonen från det falska eländet.”

Ja, det är så jag tänker varje gång jag sjunker ner i min säng, som är den tryggaste platsen på jorden. Där kan jag filosofera om allt mellan himmel och jord. T. ex om de jobbiga fjortisarna som ses som galljonsfigurer av majoriteten på skolan. De skrattar högt medan de svänger med det sönderplattade håret. De putar med läpparna och leker upptagna när killar börjar prata med dem. Ibland kan en våg av vemod skölja över mig, som talar om att jag ska gå till den nobbade killen och trösta honom. Inte för att jag bryr mig egentligen. Inte mitt fel att de låter sig förödmjukas av de föraktfulla bimbotjejerna. Men det som stör mig mest är att denna process fortsätter, denna svårdefinierade och irritabla process. Varför kan de bara inte inse att de mänskliga barbiedockorna söker bekräftelse? De bygger upp en fasad som är falsk. En fasad som blir allt kompaktare och kompaktare för varje dag som går. Tillslut lurar de sig själva och glömmer bort vilka de egentligen är. 

När det förekommer som mest skvaller bland det åtråvärda gänget brukar jag dra mig undan. Jag orkar inte konfrontera deras brunkrämsansikten. Just därför sätter jag mig på mitt hörnskåp och kurar in mig mot väggen, drar upp min ipod ur fickan och sätter på ”Hardest part” med Coldplay. Plötsligt avlägsnar jag mig från den falska verkligheten helt och hållet. Det känns så bra att komma iväg. Komma iväg till ingenstans. Att bara sitta där och avnjuta de magiska tonerna känns så bra, så fruktansvärt bra. Det är nu jag brukar föreställa mig att jag är med i en musikvideo där jag springer. Springer och springer, utan att veta vart. Sen hamnar jag bara där. På en okänd plats där alla är medvetna om vilka de är och vilka de vill vara.

123456789191112323u4u3u65i34652663

Allt går bra i början. Sen spårar allt ut. Fan.

twisted


Detta var en dag i augusti då jag och Juliusen fick ett cp-ryck och tog en massa bilder med random människor. Till exempel med killarna där uppe. Snygg med skägg yeyyyyyyy (haha, sjukt irriterande att jag börjar säga "yey" hela tiden)

söt idag?

God kvällans
Idag efter skolan pluggade jag lite och åt sjukt äckliga clementiner som såg sjukt goda ut. Besviken? Ja! Efter det tog jag mig i kragen och joggade 7 km + styrka efteråt. Ska försöka göra det minst två ggr i veckan. Basketträningarna räcker inte till. Får liksom inte upp konditionen på samma sätt som med löpning. Det är effektivare.
Har även fått mitt provschema. 22 prov. Denna terminen. Bring it on!

söndagslåt


saknar håret



God morgon! (Ja, det blir god morgon för min del med tanke på att jag gick och lade mig vid 4)

Snart ska jag och min syster ta oss in till stan där hon ska köpa en ny plattång för att hennes exploderade nyss. Jag ska in till löplabbet och kolla in om de fått in speciella sulor som man drar över joggingskorna. De hindrar nämligen från att halka när man joggar. Måste verkligen komma igång med löpningen igen. Känns surt med alla begränsningar som vädret medfört. Om jag har tur har de fått in dem idag!

Senare ikväll kan jag visa er vad jag har köpt

Ska äta lunch med min familj på stan snart. Trevligt. ÖÖhh, vill bo i Malmö. Mår så jävla bra när jag är här!

22:14



taggade brudar

"mmm, he's totally awesome, oh my god i think i'm in love"


bra dagar

Igår satt jag Rebecka och Julia på Julias rum och gjorde jätteskumma grejor. Vi snackade med Glenn och hans komipsar sen facerapade de mig så in i helvete mycket så jag var tvungen att skicka meddelanden till ett stackars offer. HOdhfcsnvweg32r. Sjukt.

Sen skulle Rebecka träffa Klara i stan. Jag och Julia gick runt i alla möjliga affärer och jag köpte ett par sjukt snygga skor bara för att jag tyckte att expediten var snygg. Okej!!?!?!? Men han var faktiskt sjukt snygg. Mmm. HAha. Vi fikade också och det var väldigt najs, Julia hade på sig sin snygga hatt från monki som är beige. Jag köpte en päls för 400 kronor på secondhand. Sen köpte jag ett par till skor på scorett, sen köpte jag en tröja i beige sammet sen köpte jag ett par svarta höga jeans.

Nu sitter jag i min systers lägenhet (ovanligt), vi ska laga mat (hon) jag är sjukt lat. Ohh, rimmet där ja.

Fred ut

rödrut

Hejhejtjatja på er.
Idag var jag så jävla in i hevete dum och offrade mig helt i onödan när vi spelade fotboll på idrotten att jag skadade min armbåga. Arghhh, så nu kan jag inte träna idag. Kan nog inte spela match imorgon heller. Seriöst, varför händer sånt mig? Känner mig så jävla mhmsåoafje2ewf.
Just nu lyssnar jag på musik, sen tänkte jag umgås med Simon och Victor om de tillåter mig. Sen ska jag träffa Julia och antagligen sova där, imorgon ska jag träffa min syster!! Yey
Ha en perfa helg

200+600

Idag efter skolan sprang jag för livet till tåget som skulle gå om två minuter. Hann precis. I stan träffade jag min älskade syster, som jag har saknat dig! Vi fikade och pratade om allt mellan himmel och jord.
Fick med mig ett par hörlura från T-shirt store och en fin tröja från Monki som var realiserad. 200 kronor fick jag betala för den. Hörlurarna kostade tre ggr så mycket. Men äh, lätt värda!
Imorgon ska jag träna och sen ska jag nog åka in till min syster. På lördag ska jag spela match och på kvällen ska jag träffa Juliette.

je t'aime

Dessa bilderna togs i somras. Älskar allt med dem.

on repeat

Denna har spelats säkert 20 ggr idag på min mp3

a short story

Jag skrev en novell för några veckor sedan. Här är några utdrag:



"I'm praying for structure in my life. I want someone to love me. I need someone to need me. My propulsion is totally gone. I wonder for how many years it has been nonexistent. It is in cases like these I want my diary to answer me."


"I fear the days of forgetfulness, the forgetfulness that reminds me of that I'm absent. I only exist in their subliminal. They've tooled me to a totally other person. A person full of shame, weakness and drabness. My life is embraced by a compact cloud. And the cloud sends out raindrops that make my tears invisible."



"My soul hides behind a block made of regrets. I try to make this block weak and unstable. Even though it's really hard I still have a piece of hope inside me, because I know that somewhere underneath those breaks the strength lives and cheers on me."


"I sat by the tree that the autumn has coloured golden. It lighted up the pages of my diary in the dark rainy days."


"His closed eyes made me focus on his red long eyelashes. I didn't want to disturb him. I would rather stay there and examine his face. Count all his freckles until the sun goes down."


"God... Isn't it illegal to think of somebody that much?"


"We laid in the bed of white snow together, encompassed by our arms and breath. The heat reached my cheeks and I couldn't feel the rough winter at all."



oh my FUCKING god

I'm slowly dying inside

des fleurs de mon coeur

fyra klänningar ur min garderob som jag gillar.
den aprikosblommiga är från mango, likaså den längst till höger. de två i mitten är från thailand. de kommer bli finfina till sommaren med bruna ben, låga converse och surfrufs

summerbreeze

God kväll bloggsan!
Dagen har varit riktigt bra. Träffade Mimoza på burlöv center där vi gick runt i affärer och fikade. Vi pratade riktigt mycket om allt. Det var jättelängesedan sist! Sen gick vi hem till henne och tog en massa knäppa webcam-bilder och gjorde narr av våra kusiner tillsammans med hennes syster. Herregud, haha! Skrattade konstant. Och just nu tänker jag på att Mimozas ena kusin (tror jag) tvingade henne att skriva att hon liknade Rose från Titanic, åhh! Och sen tänker jag på en random polsk tjej som posade med askblond peruk med en lugg tjock som fårull! Jises Christ! Imorgon börjar skolan och jag är sjukt opepp. Bajs. Vill ha sommar nununununununuu! Åtminstone vår! Mamma snackar om att vi ska åka till New York i påsk men hon är ganska förvirrad av sig så jag får inte ha för höga förväntningar.

flipped


Denna filmen såg jag på planet två gånger. Jag tittade på den två gånger inom loppet av fyra timmar. Den var till och med bättre andra gången.
Filmen handlar om en flicka som heter Julianna och en pojke som heter Bryce. Bryce flyttar in till Juliannas gata och de blir där med grannar. Julianna, som är öppen, galen och sprallig, trevar inte en sekund. Hon springer fram till Bryce och hans pappa och frågar om de vill ha hjälp med inflyttningen av möbler. Bryce, som är en liten bortskämd, och tjej-rädd pojke rynkar på näsan och ber henne gå. Men det stoppar inte Julianna som springer efter och greppar tag om hans hand för att kunna komma åt den där perfekta åsynen. Hans ögon. Hans ögon var så glansiga och gjorde henne knäsvag varje gång hon bemöttes av dem. Bryce hatade Julianna. Åren gick och de började samma klass. Nu var de tonåringar och Bryce börjar plötsligt fatta tycke för Julianna medan hennes tycke för honom tynar bort. Hon vill glömma honom för allt elakt han gjort mot henne; snackat skit om henne med sina kompisar. Bryces känslor för Julianna växer för varje dag som går. Han gör allt för att vinna hennes kärlek. Men Julianna håller fast vid att inte prata med honom trots hennes kärlekssvallande känslor för Bryce. Hon ville så gärna ha honom.

london

I love the light in these pictures!
Apparently I'm going to London this summer, kick asssss

just another


40 kronor

I bought this watch for 200 bath (40 crowns). It's similar to the knokk-watch. Like it!

one of my favourite songs

'
and the video is pretty awesome huh?

polaroid 300

My next buy is definitely a polaroidcamera, and it's fitting to ask for it for birthdaypresent since my birthday is in less than a month. It's quite cool that Lady Gaga is behind the design. The camera isn't that expensive, almost 1000 crowns but I think it's absolutely worth it. I've been talking about several cameras(birthdaypresents) with my dad and I'm sure that he's a bit bewildered by now...

10 cm fell off easy at 1-2-3

Good morning,
yesterday I fell asleep early considering that the flight was really long, almost thirteen hours. So when I came home I was pretty fed up. I woke up two hours ago, wiped my eyes, and started to clean up my wardrobe. It's such a mess. When I combed my hair I realised how short it is! I cut off 10 cm in Thailand. The hairdresser was really cheap. I paid thirty crowns(!!) I regret it a bit, but ah, never mind. My hair grows pretty fast anyway.
Today I'll search for black jeans and big headphones in the mall (burlövcenter omg, "mall" haha).

thailand



Photos taken by me

Hey people! From now and later on I'll post to you in English since I've got relatives on the opposite side of the planet that read my blog. So don't bli rädda. Haha. To start with I have to say that my journey to Thailand was really pleasant and I couldn't ask for better. Well, there's one regular thing that in fact isn't that regular but it gets to that point because of the repeated numbers. My mother changed hotel. She's alway doing it so I guess that we're quite used to it. She isn't that consistent even though she's playing a significant role in the society. Anyway, it ended up very good. The hotel was nice and embraced by sparkling forests. The beach was beyond my expectations, god, it really was... Oh my god. I had to wipe my eye because of the cry. It was so beautiful. I love you Jack. Ohh, I have to stop! How the fuck did I get into Titanic?! Well... We have been in Thailand several times before but this time was definitely one of the most memorable, despite the rainy days that didn't disappear.
Tomorrow I'll meet Mimoza, a friend of mine. Gosh I really have to write in an completely other way since my relatives mentioned that they follow my blog. I mean, most of my followers are my friends and know my friends more or less. Anyways... Tomorrow I'm gonna practice basket as well.

See you soon then

YACHT


RSS 2.0