today's

Tre bildern jag tog under håltimmen idag. Träningen gick lite sisådär... Kände mig ofokuserad. Efter träningen pratade jag i telefon med Julia. Men... Precis när jag skulle säga en viktig sak dog mobilen! (Sorry Julia, jag berättar imorgon istället). Imorgon ska jag också fotografera Maria! Det kommer bli freakin unbelievable like so cool and I'm like dyin' slowly inside. Ni får självklart se bilder. Jag ska inte försvinna igen. Mitt internet är on fire!

je dois, tu dois, nous devons

Mål: Lära mig franska innan jag dör.

spets

Bonjour! Jag kom hem från skolan för typ en timme sedan. Franskan idag var iställd så jag cyklade hem och passade på att städa. Skönt att ha det gjort. Slipper man göra det när man kommer hem. Just nu skriver jag lite om teknisk utveckling och hoppas på att resultatet ska bli bra. Det måste det. Senare ikväll ska jag träna. Btw, träningen igår var överball! Vi spelade ute i solnedgången. Åhhhh!

vår victor

Fotografier som jag tog på Victor under påsklovet. Älskar ljuset!

let's go to paris and get fucking mental

Hej! Jag har varit otroligt passiv på bloggen. Det beror på att mitt internet rent ut sagt varit fucked up! Dagarna börjar bli allt kortare samtidigt som frihetskänslorna börjat komma krymandes. Nu måste jag verkligen cykla till bussen innan den åker iväg! Det händer att jag kanske uppdaterar efter träningen ikväll, puss! Har så mycket att visa er.

from my short story "colour-explosion"

And hey, please stop making me so flustered by looking at me. But wait a second... When you're looking at me I have a chance to stare right into your dizzying eyes. I wish you could look at me and I could look at you and that my heart still could stay on its place without popping up to my throat.
I got possessed with the feeling I get after looking at the one and only picture I got of you. It's like a drug that's making me shiver if I don't get it. And it really makes my heart feeling damaged. How come heroin threats life when the implication of needing someone is digging a hole in your heart?
There are too many revelations to make you believe it. Unless you haven't got imagination enough to picturize a story that makes sense to all my revelations.
You're entrenching my thoughts by saying "hi" when you are passing by.
  • "And hey, please stop making me so flustered by looking at me. But wait a second... When you're looking at me I have a chance to stare right into your dizzying eyes. I wish you could look at me and I could look at you and that my heart still could stay on its place without popping up to my throat."
  • "I got possessed with the feeling I get after looking at the one and only picture I got of you. It's like a drug that's making me shiver if I don't get it. And it really makes my heart feeling damaged. How come heroin threats life when the implication of needing someone is digging a hole in your heart?"
  • "There are too many revelations to make you believe it. Unless you haven't got imagination enough to picturize a story that makes sense to all my revelations."
  • "You're entrenching my thoughts by saying "hi" when you are passing by."

comme des enfants

Tjaaaa! Sitter nu här och lyssnar på musik med Andy-Bandy. Vi har spelat match idag och det gick jättebra! Vi vann. Och nu ska vi snart äta mat, efter det ska vi nog fixa oss lite sen bär det av till den där festen jag skrev om innan. Det kommer faktiskt bilder på bloggen tror jag! Wow.

morning

Kvällen/natten igår var trevlig. Dock blev det inte alls som planerat men det gjorde det bara roligare! På bilderna kan ni se mig och My när vi taggar till Veronica Maggios "Jag kommer". Tyvärr var jag tvungen att gå ganska tidigt igår med tanke på att jag ska spela match idag. Känner mig sjukt spel-sugen även om jag endast fått ta emot 5 timmars sömn. Men äh! Efter matchen ska jag trippa runt i det fina vårvädret tillsammans med Andrea. Vi ska gå på bio. På kvällen ska jag förmodligen på Ilonas och Emmas lokalfest. Får se hur det blir. Får se om jag orkar.

upp till kvällen

Snart beger jag mig! Jag vet inte riktigt vart jag kommer hamna men det är kvällen som får leda mig.

malinette

Nu sitter jag här alldeles nyduschad efter att ha sprungit. Ikväll ska jag förhoppningsvis till My där vi ska göra oss i ordning för att sedan gå på fest. Får se hur det blir. Imorgon är det basketmatch som gäller. Måste stiga upp relativt tidigt. Men NU ska jag bara chilla till fransk musik som Charles Aznavor och drömma mig bort till Paris som jag saknar så himla mycket. Jag kommer nog inte hinna besöka Astrid, Virgile, Madeleine och Jean-Pierre i sommar. Tanken var att jag skulle passa Virgile och Madeleine (virgile 6 och madeleine 3, om jag inte minns fel). Känns som att hela min sommar redan är fullbokad. Sjukt ball, men ändå lite jobbigt.

fanskapsfan

Det känns som att jag kommer explodera när som helst. Att gå ut och springa kan nog få min ilska mildare. Hej.

sum 09

Jag kom nyss hem från träningen. Känns som att jag ska dö av trötthet.

ur arkivet













Bilderna tog jag på Mathilda i somras. Dagen har varit jättebra och gympapasset som jag och Ebba höll i kunde inte bli bättre. Där satt den. Ikväll ska jag träna. Borde egentligen plugga till geografiprovet som är imorgon men jag orkar inte. Ingen idé att plugga då. Var fan har min motivation tagit vägen?

just nu:

sitter i sängen och dricker hallosmoothie och lyssnar på into the wild's sound-track. Måste se den filmen snart igen.

beauté

Jag har precis pluggat. Snart ska jag äta och efter det ska jag göra aerobic. Ikväll ska jag på gittarlektion och jag har inte ens övat på läxan. Great.

golden hair

Snart ska jag börja utöva lite aerobic för att sedan kunna vara säker på att jag inte gör fel då jag och Ebba ska hålla i en gympalektion på onsdag. Vid halvsex ska jag börja gå mot bussen som ska ta mig till Bjärred där jag ska träna. Även om jag känner mig riktigt utmattad när jag sitter på bussen blir jag skitglad när Tea sätter sig bredvid mig. Vi brukar skratta tills busschauffören blänger. Feels so good to be a gangsta. Haha, nä men... Sen när man kommer till träningen och träffar alla blir man så himla dampig av all glädje. Men NU, kära vänner, ska jag köra aerobic framför spegeln. Hoppas fan inte grannen ser mig.

vårbio


Gårdagen var väldigt mysig. Jag träffade först Julia för att hämta mina kläder samt lämna hennes kläder. Julia skulle träffa sin kompis Gabriella så jag följde med henne ner till Triangeln där de skulle mötas. Medan Malin var på väg in till stan fikade jag med Julia och Gabriella vid kanalen. Solen lös obarmhärtigt och smilegroparna blev djupare. Efter att ha suttit där en stund hade Malin kommit och då mötte jag henne. Vi promenerade i stan tills vi inte orkade mer och gick till Kungsparken istället där vi fotograferade och fikade. Senare mot kvällen gick vi på bio och såg en väldigt otippad film. Jag tror ni kan gissa vilken. Jag trodde inte alls att den skulle vara så bra som den var. Jag till och med rös vid vissa scener. Efter filmen promenerade vi ner mot Centralen. Malin tog bussen hem och jag tåget. Fin dag.

da day

När jag kom hem från skolan sprang jag ca. 1 mil. När jag kom hem hade Victor cyklat iväg utan att säga till i förväg så det slutade med att jag var utelåst och blev skitarg. Jag fick gå till Ellie och låna telefonen för att kunna ringa Victor och säga att jag väntade på att han skulle komma hem. Medan jag väntade på Victor satt jag i Ellies trädgård på en filt tillsammans med henne och hennes syskon. Det var sådär vår-mysigt. Ni vet den känslan man får då våren är ung och man känner att "snart, snart kommer jag kunna skippa jacka och ta fram tygskorna". Det känns som att jag tjatar om våren jämt och ständigt. Och ja. Jag gör nog det. Imorgon hade jag tänkt gå ut och springa och efter det ska jag ta mig till Malmö och träffa Malin. Vi ska gå på bio och jag hade också tänkt ta med mig kameran. Hoppas nu att solen skiner så att det blir fina bilder. Innan det ska jag hämta mina kläder hos Julia som hon har lånat av mig.

RSS 2.0