dagens

Andrea: Hon är för mycket ginger. Hon är så mycket ginger att till och med hennes tänder är oranga.

must have

Det knallrosa läppstiftet har jag lånat av My. Det ska definitivt införskaffas så fort som möjligt. Fint till sommaren.
Snart ska jag börja packa och sen ska jag ta tåget in till Lund för att träffa Andrea. Sweet!

dagens

Julia: Vad är ditt lösenord?
Jag: Hahahaha, vad tror du? Att jag ska ge dig det eller?
Julia: Ja. Var det inte du som hade ett jättekonstigt lösenord? Typ "mongo-sär"?

black

Skinnjackan med mockadetaljer på axlarna som inte syns kommer från Hauber. Mössan är Carlings. Och läppstiftet är unknown. Coolt det kändes. Att skriva "unknown".
Planen var att jag skulle ut och springa men jag orkar verkligen inte, åhh... Kommer typ somna när som helst. Får springa imorgon och på tisdag istället. Shit. Har gitarr-läxa till tisdag också. Snart ska jag nog kolla på Skins. Eller läsa. Skins blir det nog.

lite av allt


Har nog aldrig sovit så lite som jag gjort under denna helg. Men liksom, palla sova? Finns så mycket man vill göra och MÅSTE göra.
Imorgon ska jag
+ köpa engånskameror
+ möta upp min syster för att hämta en backpack-väska
+ träna
+ leta reda på min sovsäck
på tisdag ska jag
+ packa
+ hämta ut viktiga grejor
+ peppa
+ peppa
+peppa
på onsdag ska jag
+ sitta på ett tåg tillsammans med underbara människor
+ ta upp tältet
+ skratta
+ hoppa runt
+ hoppa runt lite mer

18:08

Koftan har jag fått av mamma. Jeansen köpte jag på GT tror jag.

Har typ spenderat hela dagen i en möbelaffär tillsammans med mina föräldrar. Vet inte ens varför jag följde med. Snart ska jag nog försöka ta mig in till Malmö.

addicted


Installerade någon sån här polaroid-app så nu är jag lite halvt beroende

När jag kom hem från skolan hade jag jätteont i huvudet och var övertrött. Lade mig ner i soffan och somnade direkt. Bad Victor väcka mig klockan halvsex så att jag skulle hinna med bussen men han väckte mig klockan sex och skyllde på "mine-craft", ehm.... Så jag hann inte med bussen och nu sitter jag här. Har dock fortfarande ont i huvudet så det var kanske bra att jag skippade träningen ändå. Imorgon ska jag åka longboard med My. Ball!

19:19

Vid femtiden bestämde jag mig för att gå ut och springa. Självklart börjar det blåsa och regna jättemycket, men jag pallade inte springa hem. Ville verkligen springa. Så sprang runt i Alnarp och försökte springa under minsta lilla löv som jag kunde komma åt för att kunna undvika regnet. Det var helt okej. MEN, sen börjar det hagla och det kändes som att jag var med i ett paintball-krig. Sprang lite mer än en timme sen begav jag mig hemåt. Nu känns det fucking underbart.
OBS!
Det tog 4 min att skriva detta inlägg.

perfection

Skor från Acne som jag minst sagt dreglar över. Så jävla snygga. Funderar på att köpa de som är längst ned till vänster.

kinky

Ellie var nyss hemma hos mig och provade mina kläder. Hon tog med sig en del hem som hon ska låna. Just nu sitter jag här och äter choklad och snart ska jag träna lite zumba. Och ja, jag har fortfarande inte tränat på gitarrläxan...

I'm 4-ever blowing bubbles

Två bilder Julia tog på mig när vi var i Kungsparken för någon vecka sedan.
Jag har tränat och bara chillat. Imorgon ska jag ha gitarr och shit, kom nyss på att jag inte tränat på gitarrläxan. Shit, shit, shit. Palla.

sous le ciel de paris

Klänning: Elinette design
Jacka: 2hand
Solglasögon: Glitter
Skor: Dr. Martens

svar

Svar till anonym: Den blåa kavajen hittade jag i min mammas "vintage-garderob" och de svarta byxorna kommer från Åhléns city, dock köpte jag dem för ett halvår sen så vet ej om de finns kvar.

ställer in hjärnan på sommarlov

Idag började vårt spex. Jag fick en asball roll. Nu är det inofficiellt lov. Ska bara göra NP imorgon. Sen är det slut. Fucking wonderful!

wunderbar

Har nyss sprungit 1,5 mil tillsammans med Albin som är min trogne spring-kompis! Det regnade ganska mycket men FYFAN vad UNDERBART det känns nu. Lätt topp 3 bästa känslan.

jordgubbsskype

Skypar just nu med Andrea samtidigt som jag äter jordgubbar. Hon blir arg och frestad och jag njuter av det. Vi lyssnar på "hakkuna matata" och det är kul. Andrea sjunger jättehögt och jag säger att det låter bra även om det låter förfärligt. Hon provar även kläder och ber om smakråd. Jag älskar Skype.

deux

Planen var att jag skulle träffa min syster idag men det blev lite ändringar så jag åkte till Lund och träffade min farfar istället. Satt där och drack kaffe som kommit direkt från Italien. Ibland pallar jag inte med Sverige. Fattar faktiskt inte riktigt varför pappa lämnade Italien. Hade varit så mycket bättre om vi bodde där.
Just nu försöker jag fixa Skype och Photoscape men det funkar typ inte. Vet inte hur jag ska göra. Senare ikväll ska jag ut och springa.

m-mm-M

Så här ser bakgrunden på min dator ut bara så att ni vet.

juliette

Så himla bäst.

outfit

Topp: Köpt i Paris
Byxor: Weekday
Skärp: Köpt i Italien
Halsband: 2hand
Skor: Jeffrey Campbell (köpta igår på 'aend)

at last my love has come along (x 2)

Har köpt Jeffrey Campbell och macbook pro. Känner mig som en ny människa.

Jag har spenderat dagen tillsammans med Julia och Alexander. Vi hängde först på E-house sen gick vi runt i Lund och slutligen hamnade vi på Alexanders balkong där vi fikade och snackade. Kan säga att jag är ÖVERpepp på siesta. Idag ska jag bara ta det lugnt med musik eftersom att jag varit vaken sen se imorse.
Au revoir

"han är snygg" "ja, han är snygg"







En liten outfit från någon dag sedan.

Just nu sitter jag i min säng med Julia och lyssnar på phoenix samtidigt som vi äter godis. Eller rättare sagt, jag äter och hon kollar på. Mina föräldrar överöser oss med en massa efterrätter. Så nu har Julia ont i magen. Det är verkligen farligt att komma hem till mig.

Imorgon ska vi vakna klockan kvart över sex för att sedan ta bussen till Lund som går vid halvsju.

Ha en bra lördag, puss

phoenix





Jag har fyllt min ena vägg med mängder av fotografier, bilder och texter. Problemet är att det finns så himla mycket mer som jag vill sätta upp men frågan är bara om väggen räcker till. På bilden högst upp har jag på mig en klänning från Weekday.

Vid sju-tiden tog jag tåget in till Malmö för att promenera i Kungsparken med Julia. Vi satt på bänkar och pratade medan kvällssolen värmde. Vid halvtio tog jag tåget hem och nu borde jag faktiskt gå och lägga mig. Imorgon har jag ett litet prov i SO och jag har läst igenom det en gång. Känns bra. Fast nej.

here comes the sun ddydyydyduu





The beatles tröja från H&M. Solglasögon från H&M.

oui







Blus från Oui och solglasögon från Glitter.

Min dag har varit överchill. Har inte gjort någonting. Känts som att jag bara latat mig de senaste dagarna. Ikväll ska jag iallafall ut och springa. Byeee

frukost



Detta åt jag till frukost idag. Har typ överträffat mig själv med tanke på att jag ALDRIG brukar palla göra en ordentlig frukost.

puss







Bilder som Victor tog på mig i påskas. Denna dagen har produktiviteten varit på topp. Jag har satt upp mängder av fotografier på min vägg, tränat, läst, städat och pratat i telefon med Juliet. Träningen idag var iallafall jätteball. Bara jag och Andrea som var där.

Puss

running

Man kan nästan se hur trött jag är på bilderna. Haha. Nu ska jag iallfall ut och springa en mil with Albin.

fredag den 13:onde

Såg först Fallulah som var riktigt bra. Efter det stannade vi kvar. Sen drog vi till Julia där vi pratade och åt godis.

pardon

Jag har varit sämst på att uppdatera men det beror på att mitt internet är jättesegt. Dessutom har jag den sämsta datorn som man kan tänka sig. Som tur är ska jag ÄNTLIGEN köpa en mac på lördag. Vill iallafall säga att helgen var riktigt jättebäst och helgen som kommer kommer också bli jättebäst. Snart är det sommarlov och då blir plötsligt allt "jättebäst".

frågor & svar

vem är din bloggförebild?

Hm... Jag har ingen direkt bloggförebild men den som inspirerade mig till att börja blogga var faktiskt min vän Julia!

Vad heter dina bästa vänner?
Har du pojkvän?
Hur skulle du beskriva dig själv med en mening, den får lov att vara hur lång eller kort som helst.

Jag har många bra vänner men min absolut bästavän är Julia! Jag har inte pojkvän. Jag styrs av impulser och älskar spontanitet.

Vilken typ av fågel flög i ditt rum?

En skata, uh..
ska vi träffas snart, guzzen?!

JA, JA, JAAA!

hur mycket älskar du andrea jacobsson på en skala 10-10?

Shit, finns så många alternativ. 10?
Vad har du för planer i sommar?

Oxford i 3 veckor, Italien i 2 veckor och en liten weekend-trip med min syster! Sen bara chilla.

Du är underbar, kan inte du blogga lite oftare? Du är så vacker, älskade. Om jag är en alfaman i sängen, men aldrig bråkar - vill du ligga med mig då?

Jo, jag kan försöka! OMG. Kan detta möjligtvis vara någon som börjar på M och slutar på A?
Vem skulle du helst hångla med, Jon Kortajarena eller Francisko Lachowski?
Vem är din största idol?
Och förresten. FYFAN VAD SNYGG DU ÄR.

Jon 1000 x om! Mycket manligare än Lachowski. Min största idol är faktiskt min pappa. Gud vilken underbar dotter jag är. TACK OCH PUSS!
Hej! Din blogg är awesome!
Ska du jobba något i sommar?
Vad är ditt favoritställe att vara på? :)

Tack och åh så glad jag blir! Nope, tyvärr inte. Hade velat men har alldeles för mycket inplanerat. Mitt favoritställe att vara på är nog på något ställe jag inte känner till. Det blir mer spännande då. Så, någon okänd plats helt enkelt som jag inte vet någonting om.
såg dig på limhamns modehus. är du ofta där och shoppar?

Ha-ha Malin! Min mamma tvingade med mig dit.....

Vet du vad en ram är? Tror du man kan sätta in din blogg i en sådan? Den är så fin!

Men sluta vara så gullig!
Vad är de tre saker du älskar mest i livet? :)

Att resa, umgås med de jag tycker om och... cheesecake!

Vilken är din favoritfilm?

Svår... Men gillar the notebook och the basketball diaries!
Sucker for love, eller?

Haha, kanske?
Vad anser du om den Palestinska - Israeliska konflikten? Var står du? Tycker du att de Palestinska flyktingarna ska få komma tillbaka?

Jag är inte så insatt så jag säger pass på den frågan!
läget fan ?

Bra fan. Själv fan?

Har dina vänner bloggar? Länka isf!

www.erlingsdottir.tumblr.com, www.klarapetronella.tumblr.com, www.rrebecka.tumblr.com, www.connaissance.tumblr.com, www.nordentjej.blogg.se - De enda av mina vänner som har bloggar tror jag.

vem är bäst i världen? (jag hoppas du säger att jag är det) kram

Julia Erlingsdottir

Hur många unika läsare har du på en dag ungefär? :)

Inte alls många! 60 typ.

Kan inte du börja lägga ut bilder på dina outfits? hade varit skoj att se! :)

Jooo, det ska jag göra! Har faktiskt funderat på det länge nu.

röker maria på riktigt på bilderna? (hahah gay..)
vad är det busigaste du har gjort?
varför får jag känslan att du är en duktig liten flicka som aldrig rökt, druckit, strulat eller legat runt? har jag rätt eller fel? och vad stämmer och vad stämmer inte? :)
puss du är snygggggggg

Ja, det gör hon. Det busigaste jag har gjort, hm... När jag var i Paris med min pappa satt vi på en underground-restaurang som var fullt av en massa "ey-yo.. yo-yo-killar". Såna G's, ja ni fattar. Iallafall så var de överkaxiga mot min pappa utan någon anledning och det störde mig jättemycket så jag kunde inte låta bli att skriva "I smell poo" på en servett och sedan sätta fast det på hans rygg. Han märkte det direkt dock...
Puss!

FRÅGESTUND

En liten anonym person bad om frågestund, så varsågod! Ställ frågor nu annars blir det fan pinsamt...

let's go to paris shoot some heroine and fuck with the stars

Fler bilder som jag tagit på Maria för någon vecka sedan.

btw

En bild Mathilda tog på mig i söndags.
Förresten hade NP i matte idag och det gick jättebra.

helgen

Min helg har varit den finaste på länge. Denna helgen kommer bli minst lika fin, om inte ännu finare.

something something

Skor köpta i Tyskland. Dessa kommer nog användas flitigt när värmen slår till på riktigt. Jag har spenderat min dag i Folketspark tillsammans med två ÖVERSNYGGA chicks. Julia och Klara.

17:22

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
Snälla, ge mig två sekunder innan du ger upp
Kan vi inte vara nära bara en minut
Är det nu, nu som det tar slut

Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
Jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
Älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
Det var han som ville kyssa mig

Snälla bli min igen
Låt det va som i en film
Snälla bli min igen

+++

Ännu några bilder jag tog på Maria i fredags.

yey!

Har bokat biljett till Siesta. Det kommer bli BÄST!

bästa

Bjuder på två bilder på min vackraste vän i hela världen.
Sitter just nu och pluggar. Senare ikväll ska jag nog ut och springa. Puss

valborg

Jag spenderade min valborg med de underbaraste människorna på jorden. Underbarast av de underbaraste.

shock me like an electric feel

Bilder jag tog på Maria i fredags. Aj vad snygg hon är.

RSS 2.0