kaffe och lykke li

Sitter och dricker kaffe samtidigt som Lykke Lis stämmor fyller mitt rum. Om två timmar ska jag till skolan för att göra två prov. Gjorde ett prov imorse och det gick bra. Tror jag.

20:20

Jag vaknade nästan precis! Hur ska jag nu kunna somna ikväll? Min plan var att jag skulle ut och springa men jag somnade istället. Bra där. Fast... Behövde faktiskt ta igen alla de timmar jag inte sovit. Ska ut och springa på fredag istället. Imorgon ska jag göra tre prov och veckan där efter ska jag också göra tre prov. Skolan har varit ganska lugn ett bra tag men nu börjas det igen. Imorgon ska jag också träna.

bon nuit

Idag har jag hunnit med ovanligt mycket. Jag har varit i skolan, fikat med Alexander, pluggat, spelat gitarr och gått en runda. Min pappa säger att jag är dampig och manisk. Lite sant är det kanske. Men NU kära vänner, tänkte jag krypa ner i min säng och läsa.
kan man bli beroende av känslan man får då man hämtar ut sina engånskamerafoton?

btw

Tittade nyss igenom min blogg lite snabbt och hela bloggen består i princip av bilder på mig själv. Ni måste tro att jag är värsta egoisten. Men så är det verkligen inte! Vill jättegärna fotografera några men hinner typ aldrig. Dock har jag faktiskt planerat att fotografera Julia, Klara och Rebecka när de har mustacher och tjocka ögonbryn. De vet inte om det än (eller jo, Julia gör nog det). Men det är iallafall en plan.

salut

Idag har det varit en vanlig dag. Gick i skolan, kom hem, pluggade, åt två kanelbullar och nu mår jag sjukt illa, bra där. Snart ska jag träna. Känns som att mitt liv endast består av träning. Fast nä, det gör det inte. Eller jo, kanske lite.

hatt, skinnjacka, solglasögon

hatt: indiska skinnjacka: solo solglasögon: monki

kommer inte på någon rubrik

Bonjour! Jag vaknade klockan nio för att sedan ta mig till Lomma där basketmatchen skulle äga rum. Det gick väl ganska bra. Vi förlorade ena men vann andra. Har även fått reda på att vi ska till Göteborgsfestivalen i juni och fan vad kul det ska bli! Idag ska jag ut och springa men först ska jag hälsa på min farmor på sjukhuset. Nu måste jag kila, hejdå.

hej

Jag har varit ganska passiv på bloggen. Så nu uppdaterar jag (hej Malin!). Igår anordnade jag och några i min klass ett lågstadiedisco och det gick ovanligt bra. Vi fick in ungefär 6000 kronor. Trodde faktiskt inte alls att det skulle gå så bra. Detta var långt över mina förväntningar. Idag har jag umgåtts med mitt kött och blod (min syster). Vi gick på stan och hade så himla mycket att prata om. Och åh. Nu vill jag bara att det ska bli sommar. Vårens fniss stimulerar min längtan efter sommar då jag ska till Oxford i tre veckor, Sardinien i två veckor, Öland med Julia, Klara och Rebecka och London, kanske. Jag ska även springa malmömilen. Jag hoppas att det blir ett bra resultat. Imorgon ska jag spela match och efter det ska jag ut och springa. Sen ska jag städa och plugga. Av någon konstig anledning blir mina söndagar alltid så himla hektiska. Undrar varför folk säger att söndag är en vilodag...

vårkänsla

Jag och Nicole powerwalkade mer än en mil idag. Det brände som fan i baken men shit så bra det kändes! Dessutom kunde man gå utan jacka utan att frysa. Underbart. Det är sånt här man mår bra av.

running

Jag ska snart ut och springa ca. 1 mil. En trevlig onsdagsrutin.

help me!

Har länge velat införskaffa mig ett par Jeffrey Campbell. Vet dock inte vilken färg/mönster. Vad tycker ni?

illusions vs. reality

Saker jag måste/vill göra idag,
  • duscha
  • måla mina naglar
  • studera historia
  • läsa i min fina bok "flipped"

laisser-moi

Hej tja yo. Jag lyssnar just nu på Miike Snow och drömmer om våren. Jag måste fan skärpa mig och leva i nuet istället för att bara fantisera om vår/sommar. Men åhh! Jag vill kunna använda tunna kläder, lager på lager, helst hudnära toner, en massa smycken, runda solglasögon och hatt utan att den ska blåsa iväg.

16 den 16:onde

Får inte glömma att säga grattis till Nicole! Hoppas du får den finaste dagen. Puss.

dilemma

Vilka ska jag beställa? Hej dilemma.

writing, praying, hoping

"My thoughts got caught by a windmill and I couldn't stop thinking about those dizzying green eyes, that curly hair and those nice lips. It was a resonant issue that I actually really couldn't yank. To dream about you seemed more realistic and even though I dreamt about you as often as I could I got lunatic. The anticipation of one day confront you grew while the guts I once had flew away. Was I really good enough?"

20100316

Planen var att jag skulle lyckas ta mig igenom hela skoldagen men det slutade med att jag fick gå hem efter SO:n. Mådde riktigt dåligt och kände mig svimfärdig. Fy. Nationella i Kemi gick ju som det gick. Kände mig lite mindfucked men äh. Snart ska jag äta middag och efter det ska jag studera lite engelska. Hej.

"But deep down in our thoughts we are drifting away to unknown places where we can inscript our names in trees without any worries."

Bilderna tog jag precis efter att jag hade vaknat då klockan var ungefär sju. Jag kunde känna vårens fnitter susa förbi och kände "snart är det sommar", "måste snart till skolan" och "hoppas vi har start kvar i skafferiet".

börjat skriva på en novell igen i hopp om att tankarna frigörs

"I could feel the wave of hostility coming over me. There was nothing to do except praying for the little cheer inside me to turn the sparkle on. This won't end up like this. I swear to God that struggling does make sense. Especially for those who thought they were worthless."

20:59

Jag MÅSTE bli frisk snart!

the basketball diaries

Att titta på film när man är sjuk är verkligen underbart. Man hinner liksom inte med det annars. Jag valde att kolla på "the basketball diaries" och herregud så bra den var. Leonardo Dicaprio är nog en av mina favorit skådespelare från och med nu.

aargh

Jag har säkerligen druckit minst 2 liter te sedan jag kom hem. Håller på att bli sjuk. Eller rättare sagt, jag ÄR sjuk. Fan. Har inte tid att vara sjuk. Två prov ska göras nästa vecka och det är två väldigt viktiga prov. Att plugga hemma orkar jag inte idag. Får sätta igång imorgon. Kanske inatt. Nä, imorgon.
Gårdagen var iallafall mycket trevlig. Likaså kvällen/natten. Ångrar dock att jag hade så tunna kläder på mig. Skulle jag haft på mig mer skulle jag frysit mindre och där med inte blivit sjuk.

printemps



Skor Weekday 500 kronor



Solglasögon Monki 100 kr



Skor Humana 130 kronor

Idag har jag gått på stan med min syster och kan helt klart säga att våren har kommit. Frös inte ett dugg och marken luktade liksom vår. Underbart. Köpte grejorna ovan + en jättefin blus med volanger som jag hittade på myrorna.

I say fucked you say up

Idag ska jag spela fifa hos Ellie med folk, vad har jag gett mig in på egentligen... Sen ska vi se 28 days later, tror jag filmen hette. Imorgon ska jag ta lagfoto och senare ska jag till stan för att lämna in min engångskamera och träffa Katta.

orkar inte mer

.

DÖD

Imorgon ska jag hålla i ett aerobicpass tillsammans med Ebba. Ball. Nu ska jag sova. Hejdå.

20110306

Idag spelade jag två matcher. Vann ena, förlorade andra. Helt okej med tanke på att vi endast hade en avbytare. När jag kom hem gick jag ut och sprang. Intervall. Ångrar dock att jag sprang så kort tid efter maten. Kändes inte speciellt bra. Kunde liksom inte ge allt. Senare körde jag styrka och nu känner jag mig väldigt nöjd, trots allt.

hatt





200 kronor från Indiska

RSS 2.0