EY YA JAO YO

Igår var jag och Julia på bo01. Vi solade, snackade och kollade in folket. På kvällen drog vi till stapel, senare kom Myrna och Agnes. Det var väldigt mysigt. ÅHHHH. Sjukt mycket ögongodis. Efter det drog vi till Agnes, herre jistanes vad F I N lägenhet hon har. ANOFBNOGREAI,CXÖL.ZXCXZ.

Idag tog jag och Julius bussen till Ön där vi träffade Alexander Den Store Arne Kraft. Vi spelade basket med små barn, yeeeey.


HARE

sommarlovar











nu är det sommarlov, japp
 

Idag var det skolavslutning, kunde typ inte sitta still. Ville bara ut, ut, uuuut från skolan! Tog iallafall emot betygen, sen tog jag och min syster tåget till Malmö där jag inhandlade en hel del. Bl. a en tisha från weekday och en randig tröja. Snart ska jag bege mig mot tåget igen för att möta Nicole och Lovisa. Vi ska se SATC 2. KULIGT.

JAO

Imorgon gäller det. Det känns orealistiskt.

Skoldagen har varit riktigt chill. Vi spelade upp ett rollspel, muy funny. Efter det städade vi bara. Helt sjukt så mycket jag slängde, eller, slängde och slängde. Jag ska ju bränna upp allt det där och dansa runt det, vem är på?
Kom iallafall hem klockan halv tolv. Ohh. Just nu lyssnar jag på musik. Om några timmar ska jag träna basket. Känns som en evighet sen sist! Det ska bli NAJS.



Österrike förra året

SNART, SNART, SNAAART!





Bilderna tog jag i helgen. Fattar ni så fint det var?

ÅH!!!



För typ 5 år sedan var jag helt beroende av Livet enligt Rosa. Haha. Kollade på några delar och kände mig sjukt nostalgisk. KOLLA BARA PÅ DETTA KLIPPET, Åhhhhhhhhhhhh

FÖRSTA OKTOBER (JUNI?!)

yo broes and sistahs!

idag har jag varit på stan med julia. det var trevligt. julia berättade om siesta och jag blev sjukt uppspelt, hehe. ville sjukt gärna åka dit, men hade prov som hindrade mig, men äsch! vädret suger dase, but tomorrow blir det 20 grader and sun.


hejdå!




RSS 2.0